Dealzone.nl heeft al 21084 advertenties!

Aangeboden: Voor uw vakantie in Hongarije!

Omschrijving:

Wij zijn een kleine Nederlands gesproken SVR camping in het noorden van Hongarije. Het klimaat lijkt erg veel op zuid/midden Frankrijk. We zitten 60 km ten Noordoosten van Boedapest. Ons schilderachtige dorpje Erdõtarcsa ligt in een mooie rustige omgeving met veel natuurschoon. Het is bij uitstek geschikt voor kunstschilders, natuur mensen, rustzoekers, en mensen die even de hectiek van alledag kwijt willen. Er zijn in de directe omgeving diverse mogelijkheden voor ontspanning zoals paardrijden, vissen, mountainbiken, fietsen, wandelen, wellness, genieten van de prachtige sterrenhemel zonder lichtruis, etc. Ook een dagje Boedapest of een dagje Hollókõ (UNESCO werelderfgoed dorpje) zijn goed te doen.

Onze camping heeft een net sanitairhuisje met vloerverwarming voor het voor en na seizoen, het 2e sanitairhuisje is voorzien van een mindervalide douche/wc/wastafel ruimte.

Wilt graag op een camping verblijven, maar u heeft geen zin om een caravan mee te nemen dan hebben wij een oplossing!

U kunt bij ons op Helló Halló Park een caravan huren.

Deze caravan is geschikt voor 2-4 personen, de caravan heeft een grote voortent en is voorzien van keukenspullen, bedden en kussens en een tuintafel met stoelen.

Deze caravan is te huur voor 26,50 euro per nacht (min. 3 nachten) incl. gas, elektra, overnachting, schoonmaken, excl. slaapzakken of dekbedden en u gebruik van verwarmt sanitairhuis.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 12-02-2011
  • Bekeken: 537 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden