Dealzone.nl heeft al 21142 advertenties!

Aangeboden: Ballo de ballonnenclown. Kinderfeest Dordrecht, Rotterdam, Gorinchem

Omschrijving:

Kinder-evenement is gespecialiseerd in kwalitatief kinder-amusement op uitéénlopende evenenementen. Onze belangrijkste doelgroep is kinderen tussen de vier en tien jaar. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen wij scherp aanbieden met een toegewijde service. Als U meerdere data boekt dan verlenen wij een passende korting.

Behalve op jaarmarkten, festivals, winkelcentra zijn wij ook actief op bedrijfsfeesten, jubilea en open dagen. Uiteraard passen wij ook prima op straatfeesten, schoolfeesten en bruiloften. Voor kinderfeestjes aan huis houden wij een minimum aantal kinderen van 15 aan. Wij hebben ruime ervaring met de invulling van koninginnedag en Sinterklaas voorprogramma's.

Wij verhuren wij op de volgende items op afhaalbasis: springkussens, opblaasbare baby, ooievaar, ranjakoe, popcornmachine, suikerspinmachine, partytenten, meubilair, geluidsinstallatie, verlichting, verwarming, spellen en de schminkstand. Vaak kunt u deze materialen al een dag voor uw feest afhalen en dit de dag erna terug brengen zonder extra kosten.
Echter tegen meerprijs kunnen wij deze zaken ook bij u bezorgen, eventueel begeleiden en weer ophalen.

Ballonfiguratie, kruisboogschieten en workshops worden altijd compleet door ons verzorgd. Als u schminken of ballonfiguratie in een bepaald thema wilt, infomeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Indien gewenst leveren wij meerdere schminksters.

Tenslotte organiseren wij zelf evenementen die op kinderen gericht zijn. Denk hierbij aan speelgoedmarkten, kinderboekenmarkten met leuke attracties en randactiviteiten zoals talentenjachten.
Met plezier bieden wij kindervermaak in ondermeer de Drechtsteden, de Alblasserwaard, de hoekse waard Rotterdam, Breda en Gorinchem maar ook buiten zuid Holland

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 10-02-2011
  • Bekeken: 2018 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden