Dealzone.nl heeft al 21134 advertenties!

Aangeboden: Atelier Lulu Pied

Kenmerken:

Omschrijving:

Atelier Lulu Pied bestaat uit 2 vakantiehuisjes, een atelier en een kampeerplaats. De vakantiehuisjes, Soleil en Lune, en het atelier verhuren wij aan vakantiegangers die de rust en rijkdom van de Bourgogne zoeken. De gîtes hebben een authentieke Franse stijl en bieden een schitterend uitzicht en veel privacy. De tuin, met verwarmd zwembad, maakt het vakantieplekje tot een unieke locatie. Aan de rand van de tuin lopen de paarden (en een ezel) en grazen de Charollais koeien in de wei. De foto's geven u een indruk van uw vakantiebestemming.

Cloudeau is een gezellig en idyllisch buurtschap in de buurt van het dorpje Ozolles, in de Charollais, ten westen van Mâcon. Het is een prima vertrekpunt voor ontspannende of uitdagende wandel- of fietstochten met unieke plekjes. Er zijn veel activiteiten in de directe omgeving (ook voor kinderen) zoals, zwembaden, gezellige markten enz

Op onze website {link verwijderd} u alle informatie, prijzen en foto's vinden. Een bezoek aan onze website is het begin van een fantastische vakantie.

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 01-02-2011
  • Bekeken: 1249 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden