Dealzone.nl heeft al 21136 advertenties!

Aangeboden: Hoogste huis op Cas Abou met zeezicht (Curacao)

Omschrijving:

Geweldige villa onder architectuur van Studio Acht met prachtig uitzicht over de Caribische zee.
De woning staat op 1000 m2 eigendomsgrond, is volledig ommuurd, heeft een automatische poort met luxe hek. Er is een prachtig aangelegde tuin en er zijn veel planten zoals diverse palmen en palmbomen, meloenplanten, cactussen en grote bloeiende bougainvilles die water krijgen uit het dripping system die aangesloten is op de inpandige watertank. Tevens is er naast het huis een nieuw gebouwde carport/pergola.

Begane grond: Twee openslaande glazen deuren aan de voorzijde. Een deur komt uit op een logeerkamer en de ander op een kantoorkamer met airco. In het midden is een tvkamer, de inpandige watertank, badkamer met wc en trap naar eerste verdieping. Tevens is er een bijkeuken en was/opberghok.

1e verdieping: De trap komt uit in de open keuken die overloopt in de woonkamer. De grote schuifpui kan helemaal open zodat de woonkamer uitgebreid wordt met de porche. Vanaf hier is er een fenomenaal uitzicht over de zee.
Er zijn twee ruime slaapkamers met elk een badkamer met toilet en douche. De kamers zijn voorzien van een schuifpui die uitkomt op de gezamenlijke achterporche/balkon.
Richtprijs 285000 euro

Tevens te huur vanaf 1395 euro per maand incl inboedel

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 19-01-2011
  • Bekeken: 1455 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden