Dealzone.nl heeft al 21118 advertenties!

Aangeboden: Gran Turismo 5 (PS3 import)

Omschrijving:

Gran Turismo 5 (PS3 import)

De Gran Turismo game series biedt een racesimulator die zich kenmerkt door realistisch autohandling, echt bestaande banen en vele verschillende auto's van bekende automerken.

In Gran Turismo 5 heeft Polyphony Digital allereerst gewerkt aan een destructiemodel. Dat is opvallend te noemen aangezien je nog geen deukje kon rijden in Gran Turismo 5: Prologue. De game zal dus een schademodel bevatten, wat met name botsingen tussen twee auto's spectaculair in beeld moet brengen. Ook zal er een Nascar-element in de game zijn plek vinden, waarin je dus met stock-cars kunt gaan racen in de Nascar-stijl. Verder zal de game een customize-systeem kennen waarin je buiten verf en velgen je auto ook kunt voorzien van ondere andere verschillende motors, uitlaatpijpen en stoelen. Het bijzondere aan deze functie is dat je elke onderdelen van elk merk in elke auto kunt gaan zetten, voor zover dat in realiteit mogelijk is. Opvallend is dat het plan zal zijn om in een online shop onderdelen voor je wagens te kunnen kopen, van slechts echt bestaande auto-leveranciers.

Van de duizend auto's in Gran Turismo 5 zullen er 170 zogenaamde premium modellen zijn. Voor deze auto's zal er een compleet interieur zijn nagemaakt, welke zal reageren op eventuele schade aan de auto. Verder zijn er meer dan twintig racebanen beschikbaar die in totaal voor meer dan zestig verschillende routes zorgen. Ook zijn er elektrische auto's beschikbaar, waaronder de Prius en de Tesla. Behalve de toevoeging van nieuwe auto's en racebanen zal het nu ook mogelijk zijn om over de kop te vliegen. Bij een nog onbekend aantal auto's zal er een schademodel aanwezig zijn. Verder zal er een online fotoalbum beschikbaar zijn en een album voor vastgelegde herhalingen. Ook is er ondersteuning voor Youtube aangekondigd, waarmee het mogelijk is om herhalingen direct op de videoservice te uploaden.

Gran Turismo 5 zal ook ondersteuning bieden voor Face Tracking via PlayStation Eye. De camera herkent de gezichtsbeweging van de speler en verzendt deze informatie naar de game.

Bekijk hier onder de trailer van Gran Turismo 5

Informatie

  • Prijs: € 54,95
  • Geplaatst op: 24-11-2010
  • Bekeken: 1431 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden