Dealzone.nl heeft al 21118 advertenties!

Aangeboden: Sporters kiezen dit top-eiwitproduct

Kenmerken:

Omschrijving:

Iedereen kent ze, en gebruikt ze wel; eiwit shakes. Op alle verpakkingen staat de veel belovende tekst: “overheerlijke smaak”. Na het drinken van de eerste shake blijkt helaas dat al de eerste tegenvaller… Syntrax bewijst nu dat het ook anders kan. Iedereen die wel eens een andere smaak wil proberen. Iedereen die een eiwit shake wil drinken die écht lekker is. Een eiwit poeder dat smaakt naar vers fruit. Klinkt overdreven; weer zo’n loze belofte…? Syntrax maakt die belofte waar, met Nectar. Na ‘s werelds sterkste eiwit complex; Isomatrix, gelanceerd te hebben, komt Syntrax nu met ‘s werelds lekkerste eiwit, Nectar.

Syntrax bewijst met Nectar dat eiwit shakes daadwerkelijk een traktatie kunnen zijn.

Nectar bevat 0% koolhydraten, 0% vet, 0% lactose, 0% suiker, maar 300% smaak!

De Nectar smaken zijn zo lekker dat je ze zelfs zo uit de pot wilt en kunt eten! Nectar kan gewoon met een lepel zo uit de verpakking gegeten worden! De smaak van Nectar zal je verbazen, en verlangen naar meer!

Wij bieden ook handige meneemzakjes aan!

Wat is er zo bijzonder aan Nectar? 

Nectar bevat een uniek en revolutionair Whey eiwit Isolaat; Proamino. Proamino is zo uniek dat men er complete nieuwe productie technieken voor heeft moeten ontwikkelen. Het eiwit spectrum van Nectar is door deze nieuwe productie techniek volledig intact gebleven.Geen enkel ander eiwit of producent is dit nog gelukt.

Klinkt leuk, zul je nu wel denken, maar wat betekent dat eigenlijk. Dit betekent dat het eiwit van Nectar meer groei bevorderende stoffen bevat, meer aminozuren, het sterkste whey eiwit Isolaat ter wereld en alle voordelen van een vetvrij Whey Isolaat product. Dit betekent voor sporters maar 1 ding; extra spiermassa! En voor niet sporters betekent het; de allerbeste en zuiverste eiwit bron.

Stel je eens voor dat je jezelf echt kunt trakteren met een eiwit poeder. Dat je zo een lepel uit de verpakking kunt nemen. Dat je ’s werelds allerbeste en sterkste whey eiwit Isolaat kunt nemen. En, dat een eiwit poeder smaakt zoals je nog nooit voor mogelijk hebt gehouden. Stop met dromen; Nectar is nu verkrijgbaar! Gebruik Meng 1 maatschep in water, je favoriete vloeistof, vruchtensap of gebruik een klein lepeltje om het poeder zo uit de verpakking te eten.

Voor optimaal resultaat, consumeer minimaal 2 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht. De beste tijden voor een eiwit shake zijn bij het ontbijt, na de training en voor het slapen gaan.

Bekijk welke smaken er allemaal te krijgen zijn in onze webshop {link verwijderd}

Informatie

  • Aanbieding: € 39,95 € 32,95
  • Geplaatst op: 03-11-2010
  • Bekeken: 1288 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden