Dealzone.nl heeft al 21078 advertenties!

Aangeboden: 4 FANTASTISCHE VAKANTIEHUIZEN MET PRIVE ZWEMBAD IN TSJECHIE

Omschrijving:

WWW.VAKANTIEHUIS-TSJECHIE.COM
Het beheer van onze huizen is in de gastvrije handen van een lokaal wonend echtpaar. Zij ontvangen u en maken u wegwijs in de omgeving. Duits, Engels en Tsjechisch sprekend.

Geniet van wintersport, golf, fiets of wandelvakantie (Nordic walking). De dichtstbijzijnde skipiste ligt al op 1 km van Hunters Home (Cerny Dul) en achter de verschillende huizen stapt u op de langlauflatten om te genieten van een schitterende heuvelachtige omgeving. Skipassen en ski benodigdheden zijn hier nog betaalbaar en alle wegen worden sneeuwvrij gehouden. Tot en met maart/april is er in het Reuzengebergte nog volop wintersport

Beschrijving huizen:

 

Droomhuis is geschikt voor 10 personen. Het is een prachtig verbouwde villa (met dikke muren waardoor het zomers koel is en ’s winters aangenaam warm blijft.
Dit huis heeft 5 slaapkamers. Een kamer met 2 persoonsbed en 4 kamers met  eenpersoonsbedden.

Er zijn drie badkamers met ligbad (1), douche, toiletmeubel en toilet.

Hillhouse is geschikt voor 6 tot 8 personen en heeft 3 slaapkamers met in iedere kamer 2 eenpersoons bedden. Er kunnen twee separate bedden worden bijgeplaatst. Er zijn 2 badkamers met ligbad (1), douche, toiletmeubel en toilet.

Farmhouse is geschikt voor 8 personen. Er zijn 3 slaapkamers en elke kamer heeft 2 eenpersoons bedden.
Op de begane grond is er 1 slaapkamer, op de verdieping 2 slaapkamers en een grote speelruimte met tweepersoons bankbed. Er zijn 2 badkamers met douche, badmeubel en toilet.

Hunters Home is geschikt voor 8 personen en ligt op 1 km van de skipiste van Cerny Dul. Op de begane grond is 1 slaapkamer met 2 persoonsbed. Deze ruimte is tevens speelkamer. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers met 2 eenpersoons bedden. Er zijn 2 badkamers met ligbad (1), douche, toiletmeubel. Er zijn 2 separate toiletten.


De huizen zijn voorzien van elektrische verwarming maar daarnaast zijn er houtkachels om te branden bij uw gezellige après-ski met een heerlijk glaasje wijn en lekker stukje kaas (allemaal prima lokaal verkrijgbaar). Verder heeft u de beschikking over een vaat-/was- en droogmachine.

 

Gebruik van een wireless internet verbinding voor uw privé laptop is mogelijk.

Gratis gebruik van linnengoed, handdoeken en elektriciteit.

Kinderledikant en kinderstoel zijn gratis beschikbaar.

Wij verheugen ons op uw komst in het Reuzengebergte.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 31-10-2010
  • Bekeken: 1500 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden