Dealzone.nl heeft al 21142 advertenties!

Aangeboden: REGELSAMMY

Kenmerken:

Omschrijving:

Zit u met uw handen in het haar als u weer eens een evenement moet organiseren of verwacht uw kind een origineel partijtje? Gebrek aan inspiratie? Weet u niet waar u het zoeken moet? REGELSAMMY neemt u uw zorgen uit handen…en regelt het allemaal!

REGELSAMMY is een evenementenbureau dat zorgt voor de organisatie en uitvoering van uw gewenste activiteit. Voor feesten, kinderpartijtjes en bedrijfsopeningen belt u met REGELSAMMY. Ook een op en top geregeld bedrijfsfeest tovert REGELSAMMY uit haar mouw, geheel aangepast aan uw wensen!

Daarnaast verzorgt REGELSAMMY ook optredens van verschillende typetjes. Waarbij Clown Sammy voor kinderfeesten het meest gevraagd wordt. Andere typetjes op uw festiviteit zijn natuurlijk ook mogelijk. U vraagt, REGELSAMMY regelt het. Ook geeft REGELSAMMY clown- en circusles op bijvoorbeeld een naschoolse opvang, kinderdagverblijf en zelfs op scholen.

Dus denkt u bij de volgende teambuildingsdag, (school)activiteiten, familiefeesten of jubilea aan wat REGELSAMMY voor u kan betekenen.

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 13-10-2010
  • Bekeken: 1388 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden