Dealzone.nl heeft al 21140 advertenties!

Aangeboden: Zeldzame Cocobolo Flamenco Gitaar Juan Montes 147

Kenmerken:

Omschrijving:

Flamenco gitaar met zij en achterkant gemaakt van het zeldzame Cocobolo hout, welke voller klinkt dan de beste gitaren van Rio Palisander. massief Fichte bovenblad, Ebben toets. Palisander brug en Ceder hals. Mensuur 65 cm.Top gitaar, deze gitaar heeft in Spanje de beste recencies ontvangen en wordt aangekondigd als de bom van 2010 ! Recencies ter inzage beschikbaar.
Cocobolo hout heeft dezelfde goede eigenschappen als Rio Palisander echter het geluid is net iets droger en met meer mid ipv schellerig hoog. Perfect voor de specificaties die van een goede flamenco gitaar gevraagd worden. Bij een harde aanslag gromt de gitaar lekker door, zonder een hinderlijke galm.
Vanwege de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding is deze gitaar is uitermate geschiktvoor conservatorium studenten, straatartiesten. Vanwege de zeldzaamheid van de gebruiktehoutsoorten is de gitaar verzamelwaardig en zal de prijs inde toekomst een stuk hoger liggen.
Komt U gerust langs om de gitaar uit te proberen.Wij zijn 7 dagen in de week open van 10:00 tot 22:00 !
Al onze gitaren zijn op direct uit voorraad leverbaar, zodat we ook mogen zeggen "Vandaag bestelt, morgen in huis".El Mono FlamencoC.P. Tielestraat 13c3023 TA Rotterdamtel winkel 0108404226tel mono mobiel 0653438751
De gitaar is nieuw en kan worden uitgeprobeert bij El Mono Flamenco in Rotterdam.

Informatie

  • Prijs: € 695,00
  • Geplaatst op: 09-10-2010
  • Bekeken: 667 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden