Dealzone.nl heeft al 21136 advertenties!

Aangeboden: Woonboerderij alleengelegen met meer dan 1 ha.!

Omschrijving:

In Backemoor een deel van Westoverledingen, mogen wij u deze woonboerderij aanbieden met meer dan 1 ha grond, waaronder weiden. De boerderij is geheel alleen gelegen , naaste buren op meer dan ca.50m . De boerderij heeft de volgende ind.: entree/gang, eetkamer, keuken zonder i.b.k, grote woonkamer met balken in het zicht en deur naar het terras, waar men van het vrije uitzicht genieten kan(met houtkachel), slaapkamer, achterkamer(staat momenteel een biljart) Balken in het zicht, ook vbevindt zich hier de trap naar de bovenverdieping, hal, ruime badkamer met bad en douche, aparte toilet, voorraadsruimte en was /drogerruimte, kantoor/slaapkamer met deur naar het achterterras, schuurgedeelte nog geheel uit te bouwen. Ook de zolder is geheel uit te bouwen, gedeeltelijk is deze al van isolatei en gipslaten voorzien, ook bevindt zich hier de cv installatie.
Het huis beschikt over cv op gas, dakpannen zijn nieuw gelegd, kunstofkozijnen met thermopane, heerlijke tuin met fruit/noten bomen, houten vloeren en deels, plavuizen, alle balken en houtwerk zijn tegen houtworm behandelt.
Een heerlijke landelijke ligging doch niet ver van de nederlandse grens en voorzieningen gelegen.

Op zoek naar een woonboerderij met een rustige ligging, met de mogelijkheid voor het houden van dieren, maak dan een bezichtigingsafspraak!

Informatie

  • Prijs: € 129.000,00
    Bieden toegestaan
  • Geplaatst op: 06-10-2010
  • Bekeken: 1278 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden