Dealzone.nl heeft al 21132 advertenties!

Aangeboden: Elke klus af met Bouma Bouw

Omschrijving:

Al vier generaties lang kunt u elke klus in huis toevertrouwen aan het familiebedrijf Bouma Bouw. Van vader op zoon, op vader op zoon is het ambacht van verbouwen en renoveren al generaties doorgegeven. Niet voor niets zijn we het familiebedrijf waar u bij terecht kunt voor al uw renovatie en verbouwingsplannen. Wij zijn gevestigd in Den Haag, waar wij ook de meeste renovaties uitvoeren, maar werken eigenlijk vrijwel door het gehele land om uw droom renovatie of verbouwing werkelijkheid te laten worden. Juist doordat Bouma Bouw een echt familie bedrijf in hart en nieren is, gaan wij voor een open en eerlijke aanpak zonder snode plannetjes. De service en kwaliteit die u van een aannemer verwacht beloven wij. Bouma Bouw gaat voor duurzaamheid en kwaliteit en we streven altijd naar een mooi eindresultaat waar niet alleen u maar ook wij als aannemersbedrijf echt blij mee zijn. 99% Tevredenheid is niet genoeg, we gaan voor minimaal 100%.

Het team van Bouma Bouw

Zoals eerder vermeld gaat het bedrijf al jaren mee in de familie. Vier generaties is Bouma Bouw al het pronkstuk van de familie en werken wij met veel plezier samen om uw renovatie te verwezenlijken. Echter gaan de zaken de afgelopen jaren zo goed dat we u met trots kunnen vertellend dat we het familie bedrijf hebben kunnen uitbreiden. Bouma Bouw beschikt over een vast pool van medewerkers die net als wij staan voor de normen en waarden van Bouma Bouw. Het is een selectie van zelfstandig ondernemers, echte vakbekwame mensen die hart voor het vak hebben. Deze leuke groep van collega’s kunnen wij op elk gewenst moment inschakelen als wij het nodig achten.

Contact

Bent u benieuwd naar ons team en bent u opzoek naar een aannemersbedrijf dat voor gaat voor kwaliteit en een eerlijke houding. Neem dan contact op met Bouma Bouw.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 16-11-2018
  • Bekeken: 357 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden