Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Voor elk kozijn is er glas op maat

Kenmerken:

Omschrijving:

Glas, elke dag komen we ontelbaar veel vierkante meters van dit product tegen. We gebruiken het in ons dagelijks leven voor ontelbaar veel producten. Niet alleen wordt er uit een glas gedronken en is er servies op de markt waarvan we kunnen eten. Maar glas heeft ook en sterk isolerende functie in de huidige maatschappij. In elk huis, appartement, kantoorpand en bedrijf zit minstens één raam en één deur. In warme landen is het heel gewoon om zo’n gat in de muur leeg te laten, zonder glas, maar in de westerse wereld is het in de winterperiode te koud om te leven met simpelweg een gat in de muur. Daar is natuurlijk wat op verzonnen, een kozijn met glas zodat iedereen er lekker warm bijzit in de koude maanden, maar toch voldoende daglicht ziet. Voor elk huis of pand is er glas op maat te krijgen.

Glas op maat past altijd

Al jaren geleden is uitgevonden hoe glas gemaakt kan worden en sinds dien heeft de tijd niet stil gestaan. Tal van verschillende soorten glas zijn er inmiddels op de markt en het mooie is dat alle diverse stijlen glas precies op maat zijn te krijgen. Door middel van een special techniek kan glas in iedere gewenste maat gemaakt worden. Glas kan dus voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden, denk hierbij aan bijvoorbeeld:

-          Glas voor in ramen van deuren;

-          Glas voor in ramen van kozijnen;

-          Glas voor in serres;

Zoals je ziet, voor elke probleem is er wel glas op maat te krijgen.

Heeft u glas nodig?

Bent u dringend opzoek naar glas op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0187-48 23 66. U kunt een gratis offerte aanvragen via glas op maat. De koffie staat altijd klaar. 

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 14-11-2018
  • Bekeken: 453 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden