Dealzone.nl heeft al 21142 advertenties!

Aangeboden: Nieten voor verschillende tackers bij Tacker Plaza

Kenmerken:

Omschrijving:

Zijn de nieten van uw tacker op of heeft u onlangs een nieuwe tacker aangeschaft, dan is het van belang dat u de juiste en geschikte nieten koopt voor uw tacker. Welke nietjes u nodig heeft, verschilt per tacker en model. Er zijn veel verschillende soorten nietjes te koop, dus zoek eerst uit welke nietjes u nodig heeft, voordat u de aanschaf doet.

Tackerplaza biedt u een ruim assortiment aan nieten, stripnagels en t-nagels aan. Er zijn grote nietjes maar ook kleine nietjes, die weer te gebruiken zijn voor diverse materialen. Tackerplaza heeft onder andere nietjes van type 50 en nieten van type 80, deze nietjes zijn daarnaast ook weer te verkrijgen in verschillende hoeveelheden en groottes. Wilt u advies over de correcte bevestigingsmaterialen, neem dan gerust contact met ons op.

Wij van Tacker Plaza hebben een jaren lange ervaring in de pallet en kisten industrie, en wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Hierdoor weten wij als geen ander wat de juiste coilnails en tackers voor u zijn. Onze coilnails en tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit, omdat wij in onze productie fabriek zelf met deze werken. De coilnails zijn van Europese kwaliteit. Of u nu blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails zoekt, u vindt ze bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site stuur een mail naar  of bel 036-7604261 en wij gaan voor u op zoek.

Informatie

  • Prijs: € 2,85
  • Geplaatst op: 03-10-2018
  • Bekeken: 370 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden