Dealzone.nl heeft al 21142 advertenties!

Aangeboden: Waar tropisch hardhout wel niet goed voor is

Kenmerken:

Omschrijving:

Zelf tuinmeubelen maken, wat gebruik je?

Tuinmeubelen, iedereen heeft ze wel in de tuin staan. De één koopt hele tuinsets, de ander maakt ze liever zelf. We willen allemaal lekker in onze eigen tuin genieten van bijvoorbeeld het lekkere weer. Daar heb je wel tuinmeubelen voor nodig. Als je handig bent, dan is het leuk om zelf tuinmeubelen te maken. Alleen welke materialen gebruik je? Ze moeten namelijk wel de hele zomer buiten kunnen staan. In Nederland gebeurt het helaas nog weleens dat er een regenbui is. Daar moeten de tuinmeubelen dan wel tegen kunnen. Een goed materiaal om te gebruiken is tropisch hardhout.

Wat kun je ermee maken

Tropisch hardhout is een zeer makkelijk bewerkbaar hout, je kunt er eigenlijk alles van maken. Van banken tot stoelen tot tafels. Als je zelf een beetje handig bent en goed alle maten opmeet, dan is het mogelijk dat je er alles van kan maken. Jij bepaalt dus zelf wat voor tuinmeubelen er eigenlijk in je tuin komen te staan als je deze zelf maakt.

Hoe kom je aan tropisch hardhout

Tropisch hardhout, de naam zegt het eigenlijk al. Het komt zeker niet uit eigen land. Het hout komt uit de landen rond de evenaar waar de temperatuur een stuk hoger zijn dan in eigen land. Er zijn dus verschillende bedrijven nodig die het hout naar Nederland haalt. Je kunt het tropisch hout dus bij deze importbedrijven aanschaffen. Er zijn verschillende specialisten die ervoor zorgen dat het hout op een eerlijke en duurzame manier bij jou in de tuin beland.

Genieten in eigen tuin

Als je het hout binnen hebt, je hebt het bewerkt en je hebt er iets van gemaakt. Dan kan het echte genieten gaan beginnen. Of het nu gaat om een lekkere stoel, of een lekkere bank. Het kan allemaal, als je maar de juiste materialen in huis hebt.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 17-09-2018
  • Bekeken: 353 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden