Dealzone.nl heeft al 21148 advertenties!

Aangeboden: Bovennatuurlijk inzicht door contact

Kenmerken:

Omschrijving:

Mensen ontwikkelen zichzelf op spiritueel vlak door kennis te delen. Je groeit pas op persoonlijk vlak als je ideeën en denkwijzes met anderen deelt. Met anderen bedoelen wij natuurlijk geïnteresseerden en professionals in de spirituele en bovennatuurlijke wereld.

Ons doel is dan ook om via dit platform professionals, die werken op freelance basis, met elkaar in contact te brengen. Bij ons netwerk zijn psychologen, coaches, paragnosten, psychotherapeuten en life coaches aangesloten.

In ons netwerk vind je de beste paragnosten in Nederland en de beste paragnosten in België. Ook spreken veel van onze spirituele professionals meerdere talen. Dus wil je een top paragnost of top medium bellen? Dan kun je kiezen voor een Nederlandstalige of meertalige professional.

Een paragnost bellen is niet gratis, maar kost bij ons ook niet veel. Bij ons kun je top paragnosten in Nederland en België bellen met credits. Hoe dat werkt, ontdek je op onze moderne website.Mensen ontwikkelen zichzelf op spiritueel vlak door kennis te delen. Je groeit pas op persoonlijk vlak als je ideeën en denkwijzes met anderen deelt. Met anderen bedoelen wij natuurlijk geïnteresseerden en professionals in de spirituele en bovennatuurlijke wereld.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 04-09-2018
  • Bekeken: 432 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden