Dealzone.nl heeft al 21145 advertenties!

Aangeboden: Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen

Kenmerken:

Omschrijving:

Mosae Group Travel is dé specialist in studie- en schoolreizen.  Of het nu gaat om het organiseren van een meerdaagse reis, het samenstellen van een reisprogramma of het geven van advies. Mosae Group Travel neemt alle zorg uit handen bij het organiseren van studie- en schoolreizen.


Buitenlandse schoolreizen met educatief karakter, aansluitend op uw wens. Mosae Group Travel neemt afhankelijk van de behoefte de zorg voor de reis, inhoudelijk programma en bijbehorende administratie uit handen. Een reis op maat van A tot Z.


Maatwerk studiereizen voor HBO en WO waarin de opleiding van de studenten centraal staat. Ze verdiepen hun kennis tijdens themareizen op het gebied van onder andere stedenbouw en architectuur, gezondheidszorg, overheid en bestuur of onderwijs.

Studiereizen voor professionals uit het onderwijs waarbij kennis verbreden en verdiepen centraal staat. Het leerdoel staat aan de basis van de reis, zoals het bezoeken van Canada’s beste scholen door Nederlandse onderwijsprofessionals.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 31-08-2018
  • Bekeken: 342 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden