Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Hoe schrijf je Votex onderdelen

Video

Omschrijving:

Een bekend merk in de technische branche levert Votex onderdelen. Vooral veel mensen die met agrarische apparatuur werken veel met dit merk. Wat opvalt in de naam van het merk is de letter x. Jaren geleden hebben taalkundigen geprobeerd om deze letter uit te sluiten uit de Nederlandse taal. Het kon dan vervangen worden met de lettercombinatie ‘ks’. Wanneer je deze twee letters uitspreekt krijg je precies dezelfde klank. Omdat men vroeger graag moeilijk deed hebben ze besloten om in plaats van een letter met twee letters dezelfde klank aan te duiden. Uiteraard was deze maatregel nogal controversieel. Niet iedereen begreep waarom het nodig was om moeilijker te doen. Daarom is men begonnen met het veranderen bij de schrijfwijze van woorden waar een taboe op heerste. Deze woorden werden al minder vaak gebruikt, waardoor de verandering niet zo op zou vallen. Een van deze woorden is bijvoorbeeld heks. Vroeger schreef je dit dus met een x.

Link met Votex onderdelen

Nu vraag je jezelf misschien af wat de link is met Votex onderdelen. Nou, dat zal ik eens even vertellen. Deze merknaam van agrarische machines schrijf je ook met een x. Geeft dit dan aan dat dit merk in vroegere tijden controversieel was? Nee, integendeel. In de tijd dat deze regeling in de Nederlandse taal werd ingesteld bestond het merk Votex nog helemaal niet. Gelukkig maar, anders hadden ze wel heel wat uit te leggen.

Gewoon te bestellen

Omdat er dus blijkbaar niets aan de hand is kunt u de Votex onderdelen gewoon bestellen in menig webshop. Helemaal legaal en met een razendsnelle verzending. Denk bijvoorbeeld aan klepelmaaiers, zuigwagens, versnipperaars en nog veel meer producten. Uiteraard zijn alle producten van professionele kwaliteit zodat ze enorm goed kunnen meedraaien in uw bedrijfsvoering. Daarnaast kunt u ze ook goed gebruiken wanneer u een andere taal dan het Nederlands beter machtig bent. De handleidingen zijn in meerdere westerse talen beschikbaar waardoor u zich nooit in de kou voelt staan.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 30-08-2018
  • Bekeken: 405 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden