Dealzone.nl heeft al 21132 advertenties!

Aangeboden: Professioneel duo of trio ook met zangers en zeer betaalbaar !

Omschrijving:

“One-man band” duo of trio voor uw “bruiloft” feest of evenement.

 

Bent u opzoek naar live muziek, een swingende “professionele zanger & entertainer” en dat voor een betaalbare prijs voor uw “bruiloft, feest of evenement”, dan is de K.V.L. “one man band” duo of trio voor u de juist oplossing zijn.

KVL “één mans orkest” is een professionele “one-man-band” , duo of trio tegen een zeer aantrekkelijke prijs! U heeft bvb al een avond/middag vullend programma vanaf €299,00. (vraag naar de voorwaarden). Ook te boeken als duo en trio met een geweldige zangeres !

De zangers/entertainers spelen en zingen voor u de leukste hits en meest swingende muziek en men overlegt samen met u welke muziekstijl u graag wilt horen. Dus u bepaalt zelf in grote lijnen weke muziek er wordt gespeelt. Natuurlijk werken we met de nieuwste en beste apparatuur, een mooie lichtshow en perfect geluid dat ook op een laag volume aangenaam klinkt.

Of voor bruidsparen: wat dacht u van een eigen gemixte originele openings dans!

Zoek maar eens op Google naar – “Brian & Katie's funny wedding dance” – Wij kunnen in onze eigen studio voor u tegen een redelijke vergoeding uw eigen mix maken.

Tijdens het optreden maakt de artiest foto’s van u en uw gasten en deze krijgt u dan van ons toegestuurd als een leuk extra aandenken!

U kunt zelf aangeven wat u allemaal extra wilt hebben en zo kunt u zelf de kosten bepalen. De mogelijkheden zijn bvb: een kleine of grote lichtshow, een bellenblaas machine of nevel/rook machine, disco spiegel bollen, lazer show, confetti kanon, sneeuw…enz.

Of wat dacht u van een karaoke show voor u en uw gasten om zelf te zingen! Of een zingende DJ ! Twee artiesten voor de prijs van 1 ! U ziet mogelijkheden te over en voor elk budget.

Voor vragen of info bezoek onze website “live-muziek.net” of bel naar: 0492-517542 of 06-48795197 ( kees)

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 01-10-2010
  • Bekeken: 1218 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden