Dealzone.nl heeft al 21118 advertenties!

Aangeboden: Kuikens kopen

Omschrijving:

Houden u en uw kinderen ook van die lieve, donzige en kleine kuikentjes? Kom samen met uw kinderen kuikens kopen! Hiermee zijn uw kinderen, en waarschijnlijk uzelf ook helemaal gelukkig.

Kan ik band opbouwen met kuikentjes?

Jazeker kunnen u en uw kinderen een band opbouwen met de kuikentjes. Wanneer kuikens al vanaf jongs af aan bij uw gezin zijn, raken de kuikens veel meer gewend aan uw gezin. Daardoor kunnen u en uw kinderen een betere band met de kuikens opbouwen. Wanneer ze als kip bij uw komen zal de band minder sterk zijn. Als de kuikens als jonkie bij uw komen, zijn ze ook beter tam gemaakt.

Wat moet ik doen voordat ik kippen of kuikens kan houden?

Het is belangrijk om de plek waar de kuikens komen goed schoongemaakt wordt. De bak waar de kuikens in komen te zitten moet eerst ontsmet worden. Doe de bak niet met bleek ontsmetten, dit is heel slecht voor de kuikens.

Ik heb een kleine tuin, kan ik dan ook kippen of kuikens kopen

Wanneer u een kleine tuin heeft, hoeft dit geen belemmering te zijn om kippen of kuikens te houden. Krielkippen zijn hier uitermate geschikt voor. Krielkippen hebben minder ruimte nodig en wegen lichter dan een ander ras kippen, ook eten ze minder als grote kippen. 

Wanneer kan ik kuikens kopen en waar kan ik deze kopen?

U kunt kuikens kopen in maart. Dit geldt ook voor de grote krielkippen. Kuikens zijn onderverdeeld in sekse. Wanneer u kuikens kopen gaat bij ons, gaan wij ervan uit dat u hennetjes koopt. Als er toch een haantje ertussen heeft zitten, mag u deze ruilen voor een hennetje. Wanneer u een haan tussen uw kuikens heeft moet op een bepaald moment afscheid nemen van de haan.

Komt u binnenkort kuikens kopen bij ons? Wij zien u graag bij onze dierenhandel!

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 30-04-2018
  • Bekeken: 520 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden