Dealzone.nl heeft al 21148 advertenties!

Aangeboden: Wat is een DSG-koppeling?

Omschrijving:

Een DSG is een veel gebruikte versnellingsbak. Door de ononderbroken, snelle schakelingen zorgen dat je een comfortabele rijbeleving hebt. Je merkt en schakelen bijna niet en je rijdt erg soepel. De DSG-versnellingsbak wordt gebruikt in modellen van de Volkswagengroep. Elke versnellingsbak moet onderhouden worden, zo ook de DSG-versnellingsbak. Dit heet de DSG koppeling vervangen. Bij een DSG-versnellingsbak kunnen problemen ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn hinderlijk trillen, schokken, uit de versnelling schieten, vreemde geluiden of een onprettige, harde schakelovergangen.

Waar ligt de oorzaak dat de DSG koppeling versleten kan zijn?

De oorzaak hiervan ligt in de DSG koppeling, deze is dan versleten. Daarom de DSG koppeling vervangen worden. Als de DSG koppeling vervangen is dan rijdt uw auto weer heerlijk soepel en merkt u bijna niets meer van het schakelen. Een koppeling kan versleten zijn vanaf ongeveer 150.000 - 200.000 kilometer.

Wat moet je doen als je DSG koppeling versleten is?

Het is niet verstandig om lang te wachten met een bezoek met uw auto aan de garage, want als u te lang wacht krijgt u veel gevolgenschade. Het vervangen van een koppeling duurt ongeveer een paar uur. Het is niet verstandig om zelf aan de versnellingsbak te gaan rommelen omdat een DSG koppeling een zeer geavanceerde versnellingsbak is. Een DSG is een dubbele versnellingsbak, deze schakelt niet van de ene versnelling naar de andere maar schakelt van de ene koppeling naar de andere koppeling. Hierdoor kan een DSG-versnellingsbak sneller op- of terugschakelen. De DSG-versnellingsbak is ontworpen door Volkswagen en is volgens veel mensen een van de beste automaten van dit moment.

Daarom, spaar deze goede automaat en doe tijdig uw DSG koppeling vervangen, zo bespaart u veel geld. En gaat u ook veiliger op pad, want u voorkomt dat u auto uit de versnelling schiet, gaat schokken of een andere kwaal gaat vertonen.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 23-04-2018
  • Bekeken: 597 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden