Dealzone.nl heeft al 21143 advertenties!

Aangeboden: Zaal huren Delft voor sportieve bedrijfsfeestjes

Kenmerken:

Omschrijving:

Een zaal huren in Delft is voor sommige mensen een hele opgave. De verscheidenheid is op dit moment betrekkelijk beperkt. Daarom heeft de tennisbaan sinds kort ook een zaal die men kan huren voor een uitje of bijeenkomst. Het komt veel voor dat hier ook bedrijfsfeestjes gegeven worden. Deze feestjes vinden vaak ’s avonds of in het weekend plaats. Deze dagen en tijdstippen zijn populair omdat mensen dan niet naar hun werk hoeven.

Thema feestjes

Het thema Tennis zien we al sinds jaar en dag terugkomen. Het thema is misschien een beetje fout, maar daarmee niet ongeschikt voor een bedrijfsfeestje. Trek een foute tennis outfit aan en maak de blits op de dansvloer. En dat allemaal op een locatie die precies past bij de thema van het feest. Op de locatie is het ook mogelijk om een echte tennis training te volgen. Zaal huren Delft kan dus ook heel erg leuk en uitdagend zijn.

Zaal huren Delft met gezellige muziek

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder een gezellig muziekje. Ook dit is mogelijk bij zaal huren Delft. Het komt voor dat er een DJ uit de regio wordt ingevlogen om de sfeer van de avond een extra feestelijk tintje te geven. Uiteraard is het voor een kleine meerprijs ook mogelijk dat de DJ ook in een tennis outfit naar het feest komt. Helemaal toepasselijk is de speciale tennis playlist, samengesteld door de West Hollandse Tennis Federatie.

Centraal in de randstad

Delft ligt centraal in de randstad tussen Rotterdam en Den Haag. Daarom is deze plaats de ideale locatie voor een bedrijfsfeestje. Via de A4 en de A13 zijn wij goed bereikbaar vanuit de twee metropolen. Nog een voordeel van zaal huren Delft. De prijzen voor zaal huren Delft zijn, in tegenstelling van wat je zou verwachten, best nog wel beperkt. Voor een heel reëel bedrag kun je gezellige avond met je collega’s hebben. En dat allemaal op een prachtige locatie aan een tennisbaan.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 29-03-2018
  • Bekeken: 481 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden