Dealzone.nl heeft al 21137 advertenties!

Aangeboden: Kinderopvang De Bilt

Kenmerken:

Omschrijving:

Wanneer u op zoek bent voor Kinderopvang De Bilt hoeft u niet meer verder te zoeken. In onze opvang kunt u terecht. Wij bieden uw kinderen alle zorg, aandacht en speelgoed die ze nodig hebben. Anders dan bij onze concurrenten kiezen wij voor de gezonde aanpak. Bij ons krijgen uw kinderen geen ships, snoep en koek, maar alleen gezonde snacks. Op deze manier stimuleren wij uw kinderen al van jongs af aan om op een gezonde manier te leven.

Speelkwartier

Op onze kinderopvang is naast het gezonde eten het spelen een van de uitgangspunten. Dagelijks besteden wij hier ongeveer 70% van de tijd aan. Tijdens het spelen creëren wij voor uw kinderen een omgeving waarin zij kunnen leren aan de echte wereld. Zo zien we in het overbekende ‘doktertje spelen’ veel terug van de echte wereld. Kinderen leren alvast om zich voor te bereiden op hun professionele toekomst.  

Kinderopvang De Bilt

Een goede opvang voor uw kinderen hoeft niet ver weg te zijn. Kinderopvang De Bilt is om de hoek en makkelijk bereikbaar. De fiets is heel gemakkelijk te stallen naast ons kinderdagverblijf zodat u altijd uw kind dichtbij af kunt zetten. Dit geldt overigens ook voor het parkeren van bakfietsen. Ook bij regen is de auto gemakkelijk te parkeren in De Bilt. Er is geen geldig parkeertarief.

Uitzwaaien

Wanneer u uw kind gebracht heeft is er kort de gelegenheid om afscheid te nemen. De leidster geeft aan wanneer deze tijd voorbij is zodat er voor de kinderen een duidelijk klimaat wordt gecreëerd binnen de opvang. De thuis met mama en papa is voorbij en nu begint de tijd op Kinderopvang De Bilt. Ons vriendelijke verzoek is dan ook om na het verlaten van de speelruimte niet op de gang te blijven staan om daar nogmaals naar uw kind te zwaaien. Dit schept alleen maar onrust.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 19-03-2018
  • Bekeken: 553 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden