Dealzone.nl heeft al 21134 advertenties!

Aangeboden: Kinderfeestje organiseren

Kenmerken:

Omschrijving:

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Dan moet er vast een kinderfeestje georganiseerd worden! Is jouw dochter bijvoorbeeld fan van prinsessen? Dan is het uiteraard leuk om een prinsessen feestje te organiseren. Organiseer een feestje in een thema wat je kind leuk vindt. Zo heeft hij of zij er extra veel plezier in.

Stap 1. Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit

Spreek met je zoon of dochter af hoeveel vriendjes of vriendinnetjes hij of zij mag uitnodigen. Overleg dit goed zodat dit voor je kind duidelijk is waarom hij maar een bepaald aantal kinderen mag uitnodigen.

Stap 2. Plan een datum

Ga bijvoorbeeld voor een woensdag of vrijdag middag. Ideale dagen, je kan de kinderen vanuit school mee naar huis nemen en in de avond weer op laten door de ouders. Als je de datum gepland hebt kun je uitnodigingen gaan schrijven.

Stap 3. Maak een plan

Wat voor feestje ga je geven? Is er een thema of niet? Blijven jullie thuis of gaan jullie ergens heen?

Allemaal vragen waar je over na kan gaan denken. Wij raden het wel aan om een thema te kiezen, zo kun je gemakkelijk alles daaropaan passen. Neem als voorbeeld prinsessen. Dan kan je prinsessen uitnodigingen versturen, iedereen als prinses verkleed laten komen en zelf prinsessen vlaggetjes ophangen! Avondeten kunnen jullie doen op een prinsessen plastic tafelkleed. Het plastic tafelkleed is sowieso een tip met kinderen, ze kunnen dan lekker wat knoeien zonder dat dit een probleem is. Het plastic tafelkleed gooi je hierna gewoon weg!

Stap 4. De grote dag!

Wanneer de dag aangebroken is, probeer dan van tevoren alles al voor te bereiden zodat je wanneer de kinderen er zijn rustig kan genieten van ze. Stressen heeft geen zin meer dan. Hebben de kinderen zin om te kleuren in plaats van buiten te spelen? Prima, laat ze hun gang gaan!

Succes met het kinderfeestje!

Informatie

  • Prijs: € 0,00
    Bieden toegestaan
  • Geplaatst op: 28-02-2018
  • Bekeken: 485 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden