Dealzone.nl heeft al 21127 advertenties!

Aangeboden: Aantoonbaar bewijs

Omschrijving:

Misschien worden we er allemaal wel niet goed van, alles moet tegenwoordig worden gecontroleerd als het gaat om administratie, als er iets niet duidelijk is, dan is het ook niet mogelijk om bepaalde dingen uitvoeren. Het is dus zaak om alles goed geregeld te hebben. Dit kan gaan om bepaalde veiligheidsvoorschriften, dit kan gaan om hygiëne, maar ook vooral ook om de financiële zaken. Hiervoor is het goed om een accountantsverklaring te hebben, dit houdt bepaalde dingen in, zo moet een accountant bepaalde zaken in moeten kunnen zien, als zij alles gecontroleerd hebben en ook goedgekeurd hebben, dan kunnen zij jouw een accountantsverklaring afgeven. Dit is een belangrijk onderdeel omdat je dan aantoonbaar bewijs voor alle instanties hebt dat jij je zaken op orde hebt.

Jaarrekening

Een belangrijk onderdeel van een accountantsverklaring is de verklaring van je jaarrekening. Een jaarrekening is misschien wel het belangrijkste document wat er is als het gaat om aantoonbaar bewijs hebben voor bepaalde instanties. In de jaarrekening staan namelijk zo goed als alle belangrijke cijfers in als het gaat om de financiële situatie. Het is dus zeer belangrijk dat alle informatie die hierin staat ook daadwerkelijk klopt, laat er een accountant naar kijken, ga in gesprek en overleg met de accountant over welke dingen erbij gezet kunnen worden en welke juist niet.

Controle

Om alles goed in orde te hebben zal er eens in een bepaalde tijd een controle komen, van de jaarrekening is dit dus eens het in het jaar. Om een accountantsverklaring te krijgen moet het dus elke keer weer goed geregeld zijn, het is niet voor iedereen verplicht om zo’n accountantsverklaring te hebben, voor een aantal van deze bedrijven wel. Wel is het aangeraden om deze te hebben omdat dit een bewijs is dat alles goed geregeld is.

Neem eens contact op met een accountant en laat je administratie eens controleren.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 23-02-2018
  • Bekeken: 572 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden