Dealzone.nl heeft al 21095 advertenties!

Aangeboden: Op welke manier kun je het beste een konijn verzorgen

Omschrijving:

Het is een leuke toevoeging aan je gezin, een konijn. Je hebt een konijnenhok gebouwd, of als je zelf handig bent, je hebt er zelf 1 gebouwd. Maar je hebt nog nooit een konijn gehad en bent toch wel benieuwd wat de beste manier is voor een konijn verzorgen. Je weet wel dat ze graag water drinken en dat ze bepaalde voeding hebben. Maar als het gaat om bewegingsruimte, daglicht of andere aspecten moet je eerst uitzoeken wat het beste is voor je konijn. Het is immers gewoon een dier en die heeft goede verzorging nodig. Je kunt hem niet achterlaten in zijn hokje.

Soort dier

Allereerst is het goed om te kijken wel soort dier een konijn is. Het is goed om je wat te verdiepen in een konijn en om het dier beter te leren kennen. Als je weet dat een konijn echt een groepsdier is, dan is het goed om te weten dat u een konijn niet alleen in een hok kunt stoppen, ook is ruimte een belangrijk onderdeel voor een konijn. Een konijn verzorgen is niet alleen eten en drinken geven maar er ook voor zorgen dat zijn leefomgeving goed is. Het konijn moet kunnen rennen en graven, daar moet wel de ruimte voor zijn. Ook moet een konijn een plek hebben waar hij kan schuilen voor de regen en wind.

Voeding

Een konijn verzorgen heeft ook te maken met voeding. Een konijn is een planteneter en het is goed om het konijn onbeperkt toegang te geven tot het eten van vers stro. Er wordt afgeraden om het konijn gemixt voedsel te eten, zodra je dit wel doet loop je kans dat de konijn het lekkere opeet en het goede laat liggen. Ook is het konijn gevoelig voor voedselveranderingen.

Meer informatie

Ik he u nu een aantal dingen uitgelegd wat u moet weten bij een konijn verzorgen. Wilt u toch nog meer informatie hebben, neem dan eens een kijkje op de website van een dierenhandel. Daar staat alles netjes uitgelegd.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 22-02-2018
  • Bekeken: 424 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden