Dealzone.nl heeft al 21137 advertenties!

Aangeboden: Niet tevreden over uw internet, het kan beter

Omschrijving:

Het kan voorkomen dat u de laatste tijd steeds meer ergernissen krijgt bij uw internetverbinding. Het downloaden van documenten gaat traag, het laden van video’s hapert een beetje en daardoor begint u zich te irriteren. Dat kan liggen aan het internet zelf, maar het kan ook liggen aan uw verwachtingspatroon. U beschikt over een gewone internetverbinding en u weet van uw werk dat het sneller kan. Er bestaat namelijk glasvezel, wat zorgt voor een stabielere en snellere internetverbinding dan wat u nu heeft. Maar ik kan u vertellen, het kan nog sneller dan glasvezel alleen. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van glasvezel volgen elkaar hard op, en we zitten inmiddels op OM5. De opvolger van OM3 en OM4. OM5 is net weer een stapje beter dan de normale glasvezel verbinding.

Glasvezel

Er zijn 2 soorten glasvezel, de single mode en de multi-mode. Het verschil zit hem niet in de capaciteit, die is van allebei even goed. Het verschil zit hem in gebruik. De Single mode wordt vaak gebruikt voor bedrijven waarbij bestanden langere afstanden moet afleggen met veel data. De multi-mode is vaak voor kortere afstanden, voor huishoudens bijvoorbeeld. OM5 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van glasvezel waardoor de internetverbinding nog sneller is. Internet bestaat eigenlijk alleen maar uit het downloaden van heel veel bestanden. Hoe sneller deze bestanden worden gedownload hoe sneller dat zichtbaar is. Dus door OM5 worden deze bestanden nog sneller gedownload en zijn deze dus sneller zichtbaar.

Voor alle vragen die u krijgt bij het gebruiken van glasvezel en de ontwikkelingen ervan kunt u terecht bij Infratel. Zij weten alles te vertellen over OM5 en de verbindingen die er de komende jaren aan zitten te komen. Neem dus snel een kijkje op de website of neem contact met ze op. Ook kunt u langs gaan in de winkel. 

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 22-01-2018
  • Bekeken: 536 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden