Dealzone.nl heeft al 21132 advertenties!

Aangeboden: Buitenspelen, maar waar

Omschrijving:

Tegenwoordig zit iedereen maar te klagen en te zeuren waarom iedereen toch binnen blijft. Achter een spelcomputer of achter de televisie. Ja het is een feit, er wordt minder buiten gespeeld dan vroeger. Maar in de wijken is er ook niet echt de mogelijkheden meer voor. Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op de straat. Er zijn geen openbare speelplekken meer voor de kinderen. En die moeten er wel weer komen. Een speeltuin aanleggen zou bijvoorbeeld tot de opties behoren. Maar zoiets kan je vaak niet zelf. Een speeltuin aanleggen kan niet zomaar, daar moet goed worden over nagedacht.

Eisen

Bij een speeltuin aanleggen komen een aantal eisen kijken. Zo moet bijvoorbeeld de toegankelijkheid goed zijn. Kinderen moeten er op hun eigen houtje naartoe kunnen en vrijuit kunnen spelen. Denk hier bijvoorbeeld ook aan de inrichting. Kunnen er genoeg kinderen spelen? Is er voldoende bewegingsruimte? Waar wordt de speeltuin geplaatst? En zo zijn er nog wel meerdere onderwerpen waar over nagedacht moet worden.

Een belangrijk onderdeel is de veiligheid. Kinderen moeten niet alleen vrijuit kunnen spelen. Ook moet ervoor gezorgd worden dat de kinderen geen verwondingen oplopen in de speeltuin. Natuurlijk kunnen kinderen verwondingen krijgen bij een val of iets dergelijks, maar door een glijbaan of zoiets. Daarom is het goed om hier goed over na te denken.

Hulp

Er zijn organisaties die precies weten waar op gelet moet worden. Zij kunnen jou helpen bij het maken van een plan, en indeling. Zij weten de eisen, de regels en alle andere vergunningen. Deze organisatie heet Areamasters. Zij hebben de juiste mensen op de juiste plek zitten die dit soort dingen goed kunnen regelen.

Contact

Heb je interesse in een speeltuin bij jou in de wijk. Neem dan contact op met Areamasters. Dit kan via de website of maak direct een afspraak. 

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 10-01-2018
  • Bekeken: 525 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden