Dealzone.nl heeft al 21118 advertenties!

Aangeboden: Dingen van nu

Omschrijving:

De technologie verandert snel en voor het denkt het nieuwste in huis te hebben is er alweer iets anders. Vroeger was het bijzonder om internet in huis te hebben, en voordat iedereen dat had bestond er alweer draadloos internet. Hetzelfde geldt voor de tv, nog niet heel lang geleden wisten we amper wat een televisie kon en inmiddels kan je er alles mee doen. En als we naar verbindingen kijkt werkt dat ook zo. We gaan van de telefoon kabel naar draadloos, en van antenne naar glasvezelkabel.

Glasvezelkabel

De glasvezelkabel is weer iets van nu. Een opvolger van de grote dikke antennekabel. Dit zorgt zowel voor goed internet als televisie. De glasvezelkabel is de kabel die nu wordt aangesloten in elk nieuw huis wat wordt neergezet. Het zorgt voor een snelle verbinding door heel het huis heen. En dat zorgt weer voor gemak. De glasvezelkabel is dus het ideale van nu.

Waarom de glasvezelkabel

Ten eerste zorgt de glasvezelkabel voor een verbeterd en sneller internet, de gemiddelde snelheid van internet ligt nu op ongeveer 15mbps. Bij glasvezel kun je als particulier maar ook zakelijk kiezen tussen 50, 100 of 500 Mbps. Dat is dus een stuk sneller van wat we nu hebben. Ook is het internet stabieler. Uploaden en downloaden gaan even snel en betrouwbaar. Je hoeft er bijna niet voor te wachten. Ook een voordeel is dat de glasvezelkabel een openbaar netwerk is. Iedereen kan hier dus van gebruik maken. Met de oude internetkabel kan je per regio vastzitten aan een provider. Bij de glasvezelkabel is dat dus niet zo

Prijstechnisch goed?

Is de glasvezelkabel ook echt goedkoper dan wat de meeste mensen nu in huis hebben. In de meeste gevallen is dat zeker zo. Op zakelijk vlak is uit onderzoek gebleken dat het weldegelijk goedkoper en betrouwbaarder is. En dus is het verstandig om er in ieder geval over na te denken om een glasvezelkabel aan te laten leggen.

Voor meer informatie over de glasvezelkabel kunt u contact opnemen

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 27-12-2017
  • Bekeken: 540 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden