Dealzone.nl heeft al 21118 advertenties!

Aangeboden: Pigtails belangrijk voor snel internet

Kenmerken:

Omschrijving:

De meeste mensen zullen er nog nooit van gehoord hebben, pigtails. Maar pigtails zijn een belangrijk onderdeel in het hebben van snel en betrouwbaar internet. De pigtails voorkomen een hoop ergernissen, en scheelt ook nog eens een hoop tijd op het werk. De meeste ergernissen ontstaan namelijk uit dingen niet of nauwelijks werken. Als het internet hapert, is dat vervelend, als de video slecht laadt ook. Zo zijn er nog meer voorbeelden te verzinnen. Bijvoorbeeld bij het versturen van E-mails of het downloaden van documenten. Al deze ergernissen kunnen worden voorkomen door pigtails.

Hoe worden pigtails gebruikt.

Pigtails worden gebruikt op een manier die de meeste mensen niet zullen zien. Het heeft ook een zeer technisch verhaal, maar zal het proberen op een simpele manier uit te leggen. Het kastje waar het internet vandaan komt moet verbonden worden met de computer of laptop waarop jij als werknemer bezig bent. Dit kan draadloos maar ook door een kabel. Nu zijn er verschillende soorten kabels en verbindingen. Tegenwoordig wordt steeds meer gebruik gemaakt van glasvezel. Glasvezel is een snelle manier van het overbrengen van internet naar je laptop. Om de glasvezel te koppelen aan het kastje waar internet vandaan komt worden de pigtails gebruikt. Pigtails kun je dus zien als een verbindingskabel tussen het glasvezel en het kastje waar het internet vandaan komt.

Pigtails zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunnen ze worden gebruikt om alleen het internet te verzenden, de single-mode. Maar er zijn ook pigtails die informatie verzamelen, die dus een retour mode hebben. Dit is een korte en een simpele uitleg over wat pigtails zijn en wat het doet.

Contact

Ik kan begrijpen dat je nog niet helemaal snapt wat het is en hoe het werkt, maar wil je nu meer informatie krijgen over de pigtails en de werking ervan kun je altijd contact opnemen met de glasvezelshop

Informatie

  • Prijs: € 0,01
  • Geplaatst op: 27-12-2017
  • Bekeken: 473 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden