Dealzone.nl heeft al 21143 advertenties!

Aangeboden: Jaarcijfers maken, een belangrijk onderdeel

Omschrijving:

De voorkant van een bedrijf is belangrijk, maar de achterkant misschien nog veel belangrijker. De administratie is iets wat heel nauwkeurig en precies moet worden bijgehouden. En daar ontbreekt soms de kennis voor. Het einde van het fiscale is altijd een drukke en stressvolle periode voor de administratie. Een hoop bestanden en cijfers moeten worden bekeken en daar horen jaarcijfers maken ook bij. Voor sommige branches en bedrijven is het wettelijk verplicht om aan het einde van het jaar met een jaarrekening te komen. En dat kan voor een hoop gedoe zorgen. Laat u zich goed informeren en inlezen in de echte regels.

Een hele klus

Jaarcijfers maken is een voor hele grote bedrijven verplichte bezigheid. Want de financiële cijfers worden wel steeds groter en uitgebreider als je bedrijf ook groeit. De jaarrekening bestaat uit een aantal verplichte onderdelen. Zoals de balans, winst- en verliesrekening en de toelichting erbij. Voor sommige vennootschappen is het jaarcijfers maken niet wettelijk verplicht.

uitbesteden

Mocht u het te druk hebben, of snapt u niet hoe het werkt? Dan kunt u deze taken ook laten uitbesteden. De bruin & partners is een bedrijf die voor u alle financiële zaken op een rijtje zet en in orde maakt. Zo heeft u aan het einde van het fiscale jaar geen fouten in de administratie en kunt u met een gerust hard alle verslagen en jaarcijfers bekend maken.

Kosten en opbrengsten

Het lijkt veel te kosten om deze taken te laten uitbesteden, maar het kan u zelfs geld opleveren. Een goede betrouwbare jaarrekening zorgt voor vertrouwen bij de consument en daardoor komen er meer klanten.

informatie

Een goede organisatie bestaat ook uit een goede administratie. En daar kan het heel makkelijk misgaan. Wilt u er nou meer over weten of een gesprek plannen? Dan kunt u op de website van de Bruin en partners terecht. 

Informatie

  • Prijs: € 0,00
    Bieden toegestaan
  • Geplaatst op: 13-12-2017
  • Bekeken: 505 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden