Dealzone.nl heeft al 21137 advertenties!

Aangeboden: Kunststof Export pallets, plastic, export pallets

Kenmerken:

Omschrijving:

Plastic Pallet Plaza is dé leverancier met het grootste assortiment van plastic pallets, bakken en palletboxen welke in diverse maten en uitvoering verkrijgbaar zijn. Dankzij de grote voorraad plastic ladingdragers kunnen wij op korte termijn leveren. In aanvulling op ons omvangrijke standaard programma bieden wij ook specifieke oplossingen welke in samenspraak met de klant ontwikkeld kunnen worden. Door onze jarenlange ervaring en marktkennis weten wij precies waar wij de diverse producten vandaan moeten halen om u de beste prijs-kwaliteitsverhouding te bieden.

Een plastic pallet is makkelijk te reinigen. Dit maakt een plastic pallet ideaal voor gebruik om de voedingindustrie. Zeer belangrijk is ook dat de plastic pallets bij export niet ISMP-15 behandeld hoeven te worden. Daardoor kan je producten zonder belemmeringen wereldwijd vervoeren.

Bij aankoop van een plastic pallet moet u rekening houden met het gebruik van maximale belasting. Qua belastbaarheid bieden wij lichtgewicht exportpallets tot zware belastbare varianten aan. Daarnaast, kunt u kiezen voor nestelbare varianten, zodat u veel minder opslagruimte kwijt bent en transportvoordelen heeft.

Op de productpagina vindt u de specificaties van onze plastic pallets. Indien u liever een persoonlijk advies heeft, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 036-7600793 of per mail via

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 13-11-2017
  • Bekeken: 756 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden