Dealzone.nl heeft al 21145 advertenties!

Aangeboden: Iets leuk doen met je vriend

Kenmerken:

Omschrijving:

Het creëren van magische momenten in een relatie is iets wat maar weinig mensen doen. Zonde, want het is één van de belangrijkste ingrediënten voor een sprankelende relatie. Nu is er geen reden tot paniek. Je krijgt van ons een aantal tips, dan kan je dit weekend nog iets leuks doen met je vriend of vriendin. En zoals gezegd wordt: alles wat je aandacht geeft, groeit. Dat geldt dus ook voor jouw relatie!

IETS LEUKS DOEN MET JE VRIEND OF VRIENDIN, BUITEN DE DEUR

Het mooiste cadeau is een onvergetelijke belevenis. Zo creëer je later mooie verhalen voor het nageslacht. We zetten hieronder een aantal originele uitjes op een rij, waarmee je je geliefde kunt verrassen. Alle onderstaande uitjes zijn met korting.

 • Helikoptervlucht: voel je helemaal in de wolken met je geliefde. Samen beleef je een romantische helikoptervlucht met een fotomoment na de helikoptervlucht. Geniet met dit uitje van een prachtig uitzicht en kruip dicht tegen elkaar aan. Heliwens korting: 35% korting per persoon
 • Zelf achter het stuur van een tuk tuk: je neemt zelf plaats achter het stuur van één van de Italiaanse Piaggio´s. Deze worden ook wel Cabrio tuk genoemd. Dit is vast en zeker de leukste tocht van je leven. Met een routebeschrijving in de hand, toer je samen door het Limburgse land. Gegarandeerd succes als je iets leuks wilt doen met je vriend of vriendin. Hoeve Sam korting: 10% korting voor maximaal 4 personen.
 • Stoomschip SS Rotterdam: op het voormalige stoomschip kun je lekker eten, drinken en overnachten. Samen kun je genieten van een prachtig uitzicht op Rotterdam of de Nieuwe Maas. Je waant je even acteur in de romantische film Titanic, maar dan met goede afloop. SS Rotterdam korting: 20% korting per persoon.
 • Wijnproeverij: verras je geliefde met een originele wijnproeverij. Samen leer je de kunst van het wijnproeven. Je krijgt een korte rondleiding door de authentieke kelders van het wijnhuis, en na afloop volgt een kleine proeverij. Dat smaakt toch naar meer? Robbers en van den Hoogen wijnhuis korting: 10% korting per persoon.
 • Ballonvaart: ruim een uur met je hoofd in de wolken met deze romantische ballonvaart. Dit is inclusief een fotoreportage voor op de website. Ervaar de rust hoog in de lucht en geniet van een adembenemend uitzicht. Bas ballonvaarten korting: €34,25 per persoon.  
 • Informatie

  • Gratis
  • Geplaatst op: 21-09-2017
  • Bekeken: 668 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

  Adverteerder

  Biedingen

  Op deze advertentie kan niet geboden worden.

  Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden