Dealzone.nl heeft al 21138 advertenties!

Aangeboden: EEN ADVOCAAT NODIG? BEL DE-JURIST 0647123205!

Kenmerken:

Omschrijving:

EEN ADVOCAAT NODIG? BEL DE-JURIST 0647123205!

Juridisch advies nodig? Bent u ontslagen? Problemen met uw huisbaas? Levert die webshop geen goed product? Wilt u een bedrijf beginnen? Heeft u schade?

Wilt u snel en duidelijk antwoord hebben of u juridisch een punt heeft? Schroom niet en bel: 0647123205.

Of u in uw zaak een ADVOCAAT, JURIST EN/OF MEDIATOR nodig heeft. Wij kunnen u snel helpen.

Het eerste gesprek is GRATIS. Wij zijn de juridische dienstverlener op het gebied van ARBEIDSRECHT, BESTUURSRECHT, CONSUMENTENRECHT, CONTRACTENRECHT, HUURRECHT, SCHADECLAIMS, STRAFRECHT en nog vele andere rechtsgebieden.

Wij vinden het belangrijk dat juridische bijstand voor een ieder toegankelijk is en daarom hanteren wij tarieven vanaf €75,- per uur. Wij stellen algemene voorwaarden, contracten en/of overeenkomsten op vanaf €125,-.

De rijdende rechter komt ook de zaken fysiek bekijken. Wij vinden het van belang dat uw zaak niet alleen via de papieren weg wordt bekeken. Daarom komen onze specialisten indien nodig naar u toe.

In sommige gevallen is TOEVOEGING, gesubsidieerde rechtsbijstand, ook mogelijk. Heeft u een kleine simpele vraag? Het eerste gesprek is GRATIS!

Wilt u meer weten bel gerust naar 06 47 123 205!

AALBURG AALST ALMERK ALTENA ANDEL BABYLONIENBROEK DE BAAN DE RIETSCHOOF DUSSEN DRONGELEN EETHEN EMMIKHOVEN GIESSEN GENDEREN HET ZAND MEEUWEN NEDERHEMERT OUDENDIJK PEERENBOOM POEDEROIJENSEHOEK RIJSWIJK SLEEUWIJK UITWIJK VEEN WAARDHUIZEN WIJK EN AALBURG WOUDRICHEM ZANDWIJK http://{link verwijderd}.nl/

Informatie

  • Gratis
  • Geplaatst op: 10-08-2017
  • Bekeken: 631 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden