Dealzone.nl heeft al 21137 advertenties!

Aangeboden: Automaat spoelen

Kenmerken:

Omschrijving:

Automaat spoelen

De automaat spoelen is een activiteit die voor alle automaten in deze wereld onvermijdelijk is. Na verloop van tijd zal iedere auto, automaat of niet, eraan moeten geloven: de olie is verouderd geraakt en moet vervangen worden. Dit soort onderhoud dient door professionals te worden uitgevoerd en daarom raden we u sterk aan op tijd bij AVS Auto’s aan te kloppen. Onze monteurs beschikken over veel ervaring en vakkennis en kunnen op een efficiënte en effectieve manier uw automaat spoelen. Wilt u meer weten? Neem dan snel een kijkje op onze website.

Waarom uw automaat spoelen?

De olie verversen is iets dat iedere automaat na verloop van tijd nodig heeft. Wanneer de olie niet iedere 60.000 of 90.000 kilometer (hangt af van het model, kijk op onze website voor meer informatie hierover) vervangen wordt raakt het verouderd, en dit kan meerdere serieuze problemen opleveren. Denk bijvoorbeeld een toerental dat zich niet gedraagt, een brandstofverbruik dat abnormaal hoog is, bonken en slippen. Deze problemen wilt u uiteraard te allen tijde zien te voorkomen, aangezien deze problemen ernstige schade kunnen aanrichten aan uw auto. Bespaar uzelf en uw auto veel problemen en laat op tijd uw automaat spoelen!

De voordelen van AVS Auto’s

In onze garage wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de modernste en meest geavanceerde middelen. Ons gereedschap is van de hoogste kwaliteit, alsmede ons personeel. Onze monteurs zijn allemaal meer dan voldoende geschoold en opgeleid en worden daarnaast regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen. Als u op zoek bent naar kwaliteit en vakmanschap moet u bij AVS Auto’s zijn.

Klantvriendelijkheid is een van onze voornaamste kernwaarden, evenals kwaliteit. We staan bekend om onze hoogstaande service en daarom is het aan te raden om door ons uw automaat te laten spoelen!  

Heeft u interesse? Kijk dan snel op onze website!

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 11-05-2017
  • Bekeken: 892 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden