Dealzone.nl heeft al 21116 advertenties!

Aangeboden: Online naaien met de naaionline cursussen

Kenmerken:

Omschrijving:

Naaionline is de online video cursussen site van het Mobiele atelier om te leren naaien, patroontekenen en meer.

De cursussen zijn geschikt voor deelnemers die vanaf de basis willen leren naaien. Je kennis en vaardigheden worden elke maand met een nieuwe cursus en materiaal verder verlegd.

De lessen zijn zo opgebouwd dat je als cursist je kennis en vaardigheden opbouwt, elke les en cursus is een vervolg op de vorige. We bouwen de cursussen op totdat je op den duur naast naaitechnieken en kleding maken ook kan patroontekenen en van basismodellen kan variëren. Daarnaast leren we kant en klare patronen overtrekken en aanpassen. Elke cursus bestaat uit 5 tot 10 lessen inclusief video’s, en oefen sheets om zelf uit te printen en te gebruiken.

Hoe werkt:

Registreer om een account te maken en sluit de gewenste abonnement af. Kies uit de premium of gold abonnement en reken af via je IDEAL. Zodra uw registratie en betaal informatie verwerkt zijn, krijgt u toegang tot de cursussen van Naaionline. Cursisten van het Mobiele atelier krijgen na registreren automatisch toegang, dit is de basis abonnement.

Voor wie zijn deze cursussen geschikt:

Deze cursussen zijn geschikt voor mensen die de kennis willen bijhouden. Wil je kleding maken en door tijd, afstand of geld is dit nooit gelukt, dan is Naaionline iets voor jou. Heb je meer ervaring en weet je niet meer hoe het ging, fris hier je geheugen op en blijf op de hoogte. Mobiele atelier cursisten die naast of na de cursus willen blijven doorleren en de geheugen willen opfrissen kunnen met Naaionline de vaardigheden bijhouden en blijven doorleren. Modestudenten die wat extra hulp kunnen gebruiken.

Wil je de Naaionline combineren met de persoonlijke begeleiding van een face-to-face interactie in een fysieke atelier met de flexibiliteit en het gemak van een online cursus in één, met de cursussen van naaionline kan je leren naaien en patroontekenen maar ze zijn ook een perfecte aanvulling op de cursussen van het Mobiele atelier

Model van de maand

Elke maand wordt er een nieuwe cursus met naaitechnieken, model van de maand, inclusief lesmateriaal en andere maandelijkse voordelen toegevoegd. We sluiten elke cursus af met een model van de maand, hierin komen alle geleerde vaardigheden terug in 1 design model die we aan de collectie kunnen toevoegen. Het model van de maand geef je nieuwe inzichten en kennis zodat je kansen vaardigheden naar de volgende niveau te tillen.

Hoe te beginnen:

Je kan je op elk gewenste moment beginnen. De cursussen worden vooraf opgenomen, zodat je op elk moment aan een cursus of les kan starten, pauzeren en verder gaan wanneer het je uitkomt. Je volgt elke cursus in je eigen tijd en tempo. Elke maand wordt een nieuwe cursus ter beschikking gesteld. Zodra een cursus toegevoegd wordt, krijg je onbeperkt toegang zolang je lid bent van Naaionline.

Betaling

Betaling voor de abonnement geschiedt per half jaar of 1 jaar via IDEAL betaling.

Wat krijg je

HD-video lessen met altijd en overal toegang

Uren en uren met instructie alsof je zelf in de les aanwezig bent.

Les materialen, om uit te printen, je eigen lesboek samen te stellen en sjablonen om mee te oefenen.

Ons cursusaanbod van mobiele atelier en naaionline bestaan uit:

Cursus naaien en patroontekenen

Cursus naaien en patroontekenen (gevorderd)

Cursus naaien en patroontekenen (Herenkleding)

Mouleren. Kleding maken d.m.v. het stof te vormen op een pop

Privé cursus naaien en patroontekenen

Fashion design en kleding maken (Modedesign)

Video cursussen van mobiele atelier op naai online

Bekijk onze sites voor meer informatie op {link verwijderd}

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 13-12-2016
  • Bekeken: 586 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden