Dealzone.nl heeft al 21139 advertenties!

Aangeboden: Een home control maakt uw huis nog aangenamer!

Video

Omschrijving:

Een home control is een systeem dat ervoor kan zorgen dat je je huis kunt bedienen vanaf 1 centraal punt. Dit centrale punt kan een tablet, touchpanel, smartphone of tile zijn. Dit device moet uitgerust zijn met een home control. De homecontrol wordt dan aangesloten op allerlei verschillende apparaten. Beeld je eens in hoe het zou zijn om alle lampen in het hele huis uit te doen voor je gaat slapen met slechts 1 druk op een knop! Of hoe je alle films die op je harde schijf staan kunt zien in elke ruimte in je huis. Of hoe het zou zijn om nooit meer naar boven te hoeven lopen om je raam dicht te doen. Het is allemaal mogelijk met een home control systeem.

Er zijn verschillende home control systemen. Uitgebreide versies en minder uitgebreide versies. Een van de beste systemen is de Control4. Dit is een home control systeem met vele opties. Dit home control systeem is zelfs in staat om live beelden door te sturen naar de tablet of smartphone. Bij verdachte bewegingen kan de eigenaar van het huis en de tablet zijn huis bekijken via het home control systeem. Wanneer dan blijkt dat het een verkeerde situatie is kan de politie gebeld worden. Dit is een erg veilige manier om een huis te beveiligen.

De home control is zo gebouwd dat hij ook het verbruik van een huis goed kan registreren. Zo weet de bewoner precies hoe veel water, gas en elektriciteit er verbruikt wordt. Ook kan hij dan zien welke apparaten veel gebruiken. Zo helpt de home control mee om het huis zo optimaal mogelijk te gebruiken, en zo min mogelijk te gebruiken.

Neem eens contact op met het bedrijf Nederend B.V. Nederend B.V. is een installatie bedrijf dat al bij vele mensen een home control systeem geïnstalleerd heeft.

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 14-11-2016
  • Bekeken: 856 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden