Dealzone.nl heeft al 21137 advertenties!

Aangeboden: Traprenovatie Eindhoven - Downstairs Traprenovatie

Kenmerken:

Omschrijving:

Kiezen voor kwaliteit

Downstairs traprenovatie is gespecialiseerd in het renoveren, repareren en bekleden van oude én nieuwe trappen. Dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding gingen vele tevreden klanten u al voor.


Vakkennis op niveau

Een mooie trap begint bij een goed advies. Niet van een vertegenwoordiger met twee linkerhanden, maar van een adviseur die het vak van trappen renoveren verstaat. Onze verkoopadviseur komt bij u thuis om uw wensen te bespreken. Ter plekke ontvangt u een vrijblijvende offerte, toegespitst op uw woonsituatie.

De hoogste trede

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van renovatie is solide montage van uw trap gegarandeerd. Daarnaast werken wij nauw samen met bedrijven die A-merken leveren van de allerhoogste kwaliteit op het gebied van HPL, massief eikenhout, rvs en ledverlichting. U krijgt dan ook tien jaar garantie op zowel montage als materiaal.


Onze service, uw waarborg

Bij een trap van topkwaliteit hoort ook een topservice. Wij leveren binnen een dag een compleet gerenoveerde trap en laten uw woning uiteraard keurig achter. U kunt diezelfde avond nog uw nieuwe trap op naar boven! Bovendien is Downstairs traprenovatie CBW-erkend. Voor u betekent dit: veilig aanbetalen, extra garantie en een onpartijdige klachtenafhandeling.

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 13-11-2016
  • Bekeken: 692 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden