Dealzone.nl heeft al 21140 advertenties!

Aangeboden: Cardio Saver One

Kenmerken:

Omschrijving:

Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare  AED met oplichtende iconen en gesproken instructies. Vooral geschikt voor de leek-hulpverlener om levensreddende handelingen doeltreffend te verrichten. Praktisch en onmisbaar in elke publieke ruimte zoals kantoren, winkels, scholen, veerboten, restaurants, supermarkten, winkelcentra, stranden, disco’s, sportscholen/-terreinen, luchthavens en bus-/treinstations. 
Wanneer de Saver One is ingeschakeld, geeft het apparaat aan waar de elektroden op de borst van de patiënt moeten worden geplaatst en geeft ook aan als dit niet goed is gebeurd. Hierna begint het apparaat de patiënt continu te monitoren en de hulpverlener te adviseren over elke stap in de reanimatie. Wanneer er een schok moet worden gegeven, hoort de hulpverlener een gesproken instructie en knippert een icoontje fel oranje, ten teken dat deze schokknop dient te worden ingedrukt. 
Een handig mini LCD-scherm toont batterijniveau met resterende percentage en tekstinstructies simultaan met de gesproken instructies; nuttig in rumoerige -en chaotische omstandigheden.
De batterij is voor eenmalig gebruik en kan minstens 200 schokken mee. De standby levensduur is 5 jaar. Eventueel kunnen we een oplaadbare accu en oplader leveren. Op een 1GB geheugenkaart is ruimte voor 40 uur ECG en omgevingsregistraties. Deze kunnen met de optionele  “Saver View” software worden uitgelezen. Inhoud doos: 1  x AED Saver One 200J, 1 wegwerp LiMnO2 batterij, 1 paar plakelektroden voor volwassenen, een gebruiksaanwijzing en een AED Eerste Hulpkit.

Informatie

  • Prijs: € 1.270,95
  • Geplaatst op: 31-10-2016
  • Bekeken: 856 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden