Dealzone.nl heeft al 21137 advertenties!

Aangeboden: caldera bubbelbaden,jacuzzi,spa's te koop bij bubblelicious

Kenmerken:

Omschrijving:

Een nieuw huis, een veeleisende baan, een groeiend gezin... Velen leiden tegenwoordig een stressvol bestaan en willen zich s''avonds of in het weekend heerlijk kunnen ontspannen. Vooral thuis, want men heeft dan vaak de moed en de energie niet meer om nog de deur uit te gaan.

Bij Bubblelicious hebben wij hiervoor de ideale oplossing ontwikkeld! In plaats van moe en uitgeblust op de bank ineen te zijgen kunt u zich binnen in uw huis, of buiten in uw tuin (ook 's winters) onderdompelen in het warme en wervelende bubbel water van onze Caldera spas. U kunt zich heerlijk relaxen in warm water terwijl de bubbels uw lichaam masseren... alle spanningen smelten weg.

Het is een weldaad voor uw lichaam en uw geest, een gevoel dat u moet ervaren en dat u steeds weer oplaadt en nieuwe energie geeft voor uw dagelijkse bezigheden. Terwijl u de stress van de dag kwijtraakt, kunt U zich volledig ontspannen en uw plezier combineren met de luxe en prestatie van uw jacuzzi. Laat u verrassen door de wetenschap van hydrotherapie van onze Dimensions One spa's of hun unieke aquafitness systeem en promoveer uzelf naar een hoger fitness niveau. Of het nu voor genezing, ontspanning, familieplezier of het creëren van ongecompliceerde intimiteit en romantiek is: wij helpen u herinneringen te bouwen in een bubbelbad. De kleur blauw van onze spa's is een rustgevende factor in een stressvol bestaan.
 
Ook onze sauna's helpen u de dagelijkse sleur te ontvluchten, waardoor u zich heerlijk kunt ontspannen en achteraf weer boordevol energie zit. Wij bieden u voor iedere situatie een pasklare oplossing of een variant die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen, waartoe ook de mogelijkheden infrarood en kleurentherapie behoren.

 
Wij nodigen u graag uit voor een bezoekje aan onze 350 m² tellende showroom. waar  15 spa's staan

Sonsbeeksingel 10 6814AA Arnhem tel 026-4428688  

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 29-09-2010
  • Bekeken: 1194 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden