Dealzone.nl heeft al 21139 advertenties!

Aangeboden: Uw magazijn 2 keer zo groot?

Video

Kenmerken:

Omschrijving:

Als u de keuze krijgt tussen een keuken van 15 vierkante meter en een keuken van 30 vierkante meter, welke kiest u dan? Als u de keuze krijgt tussen een tuin  van 30 vierkante meter of een tuin van 60 vierkante meter, welke kiest u dan? Als u mag kiezen tussen een magazijn van 100 vierkante meter en een magazijn van 200 vierkante meter, welke kiest u dan?

Inderdaad, u kiest voor het magazijn van 200 vierkante meter. U kunt hier meer spullen opslaan, u kunt sneller bewegen en u heeft meer opties om uw magazijn in te richten.

Echter, iedereen die een magazijn bezit, of de leiding heeft over een magazijn heeft al eens voor deze keuze gestaan. Al die mensen hebben er al eens voor kunnen kiezen om het aantal vierkante meters te verdubbelen. Die kans was gelukkig niet eenmalig en bestaat nog steeds. Dat betekent dat u er nog steeds voor kan kiezen om uw vierkante meters te verdubbelen.

Die keus maakt u door een entresolvloer van FGN magazijnsystemen te laten installeren. De entresolvloer is de ideale manier om een magazijn uit te breiden. Geen grote verbouwingen, geen grote ingreep. Een entresolvloer is een extra verdieping in uw gebouw. De entresolvloer is eenvoudig te laten installeren door het bedrijf FGN magazijnsystemen. FGN magazijnsystemen is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van magazijnsystemen.  Dat betekent dat u een entresolvloer koopt van hoge kwaliteit als u kiest voor een entresolvloer van FGN magazijnsystemen.

Een extra vloer die gebruikt kan worden voor velerlei doeleinden zoals: een kantoorruimte, een opslag of een showroom. Dit levert u veel extra vierkante meters op die normaal gezien nooit gebruikt zouden worden. De entresolvloer is eenvoudig weer te verwijderen als u het pand verlaat. Daarom is een entresolvloer de beste oplossing voor iedereen die meer opslag nodig heeft.  Neem snel contact op met FGN magazijnsystemen om een antwoord te krijgen op al uw vragen.

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 17-10-2016
  • Bekeken: 669 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden