Dealzone.nl heeft al 21139 advertenties!

Aangeboden: Hypotheekadvies Valkenswaard, hypotheekadvies Venray - Schampers Hypotheekadvies

Kenmerken:

Omschrijving:

Bij Schampers Hypotheekadvies krijgt u hoogwaardig advies tegen een scherpe prijs. Hiervoor bent u welkom bij ons op kantoor. Wanneer u liever thuis blijft hebben we ook de mogelijkheid u van persoonlijk advies te voorzien via de webcam. In principe leggen we geen huisbezoeken af.


Schampers Hypotheekadvies is volledig onafhankelijk in haar advies en niet gelieerd aan enige geldverstrekker of verzekeraar.


In elk advies wordt uiteraard rekening gehouden met uw persoonlijke situatie, uw wensen en mogelijkheden. Daarnaast moet de financiering natuurlijk ook verantwoord zijn en wordt onder andere rekening gehouden met risico’s als overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en uw pensioensituatie.


Vervolgens als het advies duidelijk is voor u en u hiermee akkoord bent wordt een offerte aangevraagd en wordt het verdere traject in gang gezet om de hele hypotheekaanvraag voor u verder af te handelen.


Het spreekt voor zich dat wij voor u op zoek gaan naar de beste hypotheek in uw situatie tegen de best mogelijke condities.
Dit alles willen wij natuurlijk voor u realiseren tegen een zo scherp mogelijk tarief. Omdat onze advieskosten zeer laag zijn vragen wij ook wat zelfwerkzaamheid van u. U moet dan denken aan het volledig invullen van het inventarisatieformulier en het digitaal aanleveren van alle benodigde stukken.


U bent van harte welkom bij Schampers Hypotheekadvies voor advies inzake:

Aankoop woning

Verhoging bestaande hypotheek (bv woningverbetering)

Relatiebeëindiging

Renteherziening

Oversluiten hypotheek

Second opinion

Eventuele overige zaken

Een oriënterend gesprek is altijd mogelijk en voor u kosteloos!

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 16-08-2016
  • Bekeken: 800 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden