Dealzone.nl heeft al 21136 advertenties!

Aangeboden: AKOESTIEK

Kenmerken:

Omschrijving:

Er is al veel gezegd en geschreven over het belang van een goede akoestiek. Het klinkt logisch als je zegt dat ieder mens het liefste werkt en leeft in een ‘rustige’ omgeving.

Toch zien we dat de dagelijkse geluidsbelasting toeneemt. Tel daarbij op dat in de huidige architectuur meer en meer gebruikt wordt gemaakt van harde materialen zoals beton, glas en staal, (geluid wordt gereflecteerd i.p.v. geabsorbeerd), dan is niet verwonderlijk dat er steeds meer vraag komt naar akoestische oplossingen.

WAAROM IS EEN GOEDE AKOESTIEK VAN BELANG?

Een goede akoestiek verbetert de spraakverstaanbaarheid, zal het concentratievermogen en de productiviteit verbeteren én het stressniveau doen dalen (minder ziekteverzuim). Leerprestaties hebben baat bij een goede akoestiek en ook in de gezondheidszorg zien we dat een goede akoestiek een positieve bijdrage heeft aan het genezingsproces van patiënten.

HOE BEOORDEELT MEN EEN GOEDE AKOESTIEK?

De nagalmtijd is een belangrijke beoordelingsmaat voor de akoestiek. Een betere spraakverstaanbaarheid (minder nagalm) en demping van het geluidsniveau (decibels) is in veel situaties al een enorme verbetering.

HOE VERBETERT CVOUSPLAIT (CVP) DE AKOESTIEK?

Door het toepassen van de juiste geluidsabsorptie verbeteren we de nagalmtijd en reduceren we de geluidsenergie. We ontwerpen en produceren met succes stijlvolle geluidsabsorberende producten die hun werk ECHT doen. Een duidelijke verbetering van het algehele akoestisch comfort is voor iedereen meteen hoor- en voelbaar.

CVOUSPLAIT opereert vanuit Antwerpen (België) en vanuit Heusden, vlakbij 's-Hertogenbosch (NL).

- See more at: http://{link verwijderd}/#sthash.tH2sNJ9f.dpuf

Informatie

  • Prijs: € 0,00
    Bieden toegestaan
  • Geplaatst op: 19-04-2016
  • Bekeken: 1107 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden