Dealzone.nl heeft al 21143 advertenties!

Aangeboden: Leads genereren - LeadExpress

Kenmerken:

Omschrijving:

Leadgeneratie


Leads genereren met Lead Express
Als u een website voor uw bedrijf heeft laten ontwikkelen, dan gaat u er vanuit dat deze site u nieuwe klanten oplevert. De statistieken zijn echter niet heel positief. Gemiddeld onderneemt 5 procent van alle bezoekers op een bedrijfswebsite actie, wat betekent dat 95 procent weer van uw site verdwijnt. Dit is zonde, want een deel van deze bezoekers was wel degelijk met een reden op uw site. Met behulp van de software van Lead Express kunt u er achter komen wie deze bezoekers waren, en hoe u met ze in contact kunt komen. Een unieke manier van leadgeneratie!


Een nieuwe manier van lead generatie
Leadgeneratie is een belangrijk onderdeel van de hedendaagse marketing. Elke lead is een potentiële klant en daarom is het zonde om deze leads zomaar kwijt te raken. Het bezoek aan uw website kan grofweg in drie soorten worden onderverdeeld. Om te beginnen de mensen of bedrijven die in uw producten of diensten zijn geïnteresseerd en die daadwerkelijk actie ondernemen. Een groot deel van het bezoek op uw site komt hier ‘per ongeluk’. Ze klikken op uw website in Google, maar waren eigenlijk ergens anders naar op zoek. Dan is er toch nog zo’n 40 procent van het bezoek aan uw site die wel degelijk interesse hebben, maar die om wat voor reden dan ook geen contact met u hebben opgenomen. Lead Express identificeert dit bezoek aan de hand van hun IP-adres, waarna u zelf contact op kunt nemen.


Leadgeneratie in een paar klikken
U installeert de lead generatie software van Lead Express met een paar klikken op uw website. Hierna stelt u in hoe vaak u een rapport wilt ontvangen van Lead Express, waarna u vanzelf de mogelijke klanten in uw mailbox binnen ziet komen. Bij deze klanten staat de deur zogezegd al open. Ze kennen uw bedrijf en hebben misschien nog net dat laatste zetje nodig om overtuigd te worden klant van u te worden. Dankzij onze lead generatie software kunt u dit laatste zetje geven. We hebben verschillende abonnementen beschikbaar, in een starter, business en professional uitvoering. Als u hier gebruik van maakt weet u zeker dat er in de toekomst geen potentiële klanten meer ‘ontsnappen’, en weet u zeker dat u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van uw website!

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 03-04-2016
  • Bekeken: 849 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden