Dealzone.nl heeft al 21134 advertenties!

Aangeboden: Distributieriem vervangen

Kenmerken:

Omschrijving:

Distributieriem vervangen

Een auto is niet alleen maar leuk, het brengt ook veel kosten met zich mee. Zoals een APK keuring of het vervangen van onderdelen. Zo moet ook na een aantal kilometers de distributieriem vervangen worden. Veel mensen denken daar niet aan of weten nieteens wat een distributieriem is. Een distributieriemis een riem die de motor bij elkaar houdt en ervoor zorgt dat u de motor niet kapot rijdt.

Wanneer moet een distributieriemvervangen worden?

In het instructieboekje staat beschreven wanneer uw distributieriemvervangen moet worden. Dit is bijvoorbeeld bij 12.000 of 160.000 km. In principe merkt u niets van het moment dat de distributieriem vervangen moet worden, dit merkt u alleen als het al te laat is. Soms is het nodig om de riem al eerder te vervangen, wanneer u bijvoorbeeld weinig met de auto rijdt. Dan kan de riem namelijk uitdrogen. Hetzelfde geldt bij auto's die veel stadskilometers rijden. De riem vandeze auto's slijt harder. Met de riem kunnen twee dingen misgaan. Hij kan breken of doorslippen. Bij het breken van de riem loopt de motor niet meer ofheeft u grote motorschade. Als de distributieriemdoorgeslipt is, loopt de motor slecht of zelfs helemaal niet meer. Om te onthouden wanneer uw distributieriemvervangen moet worden, kunt u de factuur van de garage bewaren of wanneer het de eerste keer is, vaak de kilometerstand even checken.

De distributieriemvervangen bij James autoservice Nieuwenhuijsen

Wanneer uw distributieriemvervangen moet worden is het van belang om naar een goede garage te gaan en niet naar iemand die het aan auto's klussen naast zijn huidige baan doet. Het is namelijk van belang om een kwalitatieve en geldige distributieriem te plaatsen in de auto. Dit kost wat, maar daar krijgt u ook iets voor terug. Wanneer u dit niet doet, gaat dat u uiteindelijk alleen nog maar meer kosten. De nieuwe riem gaat weer een lang aantal kilometers mee en zorgt voor een veilige rit. Heeft u nog vragen omtrent de distributieriem of wilt u gaan voor kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid, neem dan contact op met James autoservice Nieuwenhuijsen. 

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 01-04-2016
  • Bekeken: 796 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden