Dealzone.nl heeft al 21132 advertenties!

Aangeboden: Pingpongtafels, banken, tafelvoetbalspel en picknicksets

Kenmerken:

Omschrijving:

In de loop der jaren zijn er al duizenden betonnen tafeltennistafels en picknicksets door ons geproduceerd en geleverd in onder anderen de Benelux, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk en Engeland. Zelfs in overzeese gebieden staan inmiddels meerdere van onze tafels!
Onze producten staat bekend om hun degelijkheid. 'Hufterproof', 'vandalismebestendig', 'eigenlijk véél te sterk', zijn uitspraken die we horen van mensen die al trotse bezitter zijn van één of meer pingpongtafel(s) of picknickset(s) van ons. 
We bieden drie verschillende modellen pingpongtafels. Het klassieke rechthoekige model, of het model met afgeronde hoeken ten behoeve van de veiligheid. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een grote ronde pingpongtafel met een doorsnee van 2.60 m. Voor onze picknicktafels geldt eveneens dat er verschillende modellen leverbaar zijn. 
U vindt op onze website ons complete assortiment betonnen tafeltennistafels, picknicksets en banken. Maar ook wij zitten niet stil en hebben in korte tijd verschillende nieuwe producten op de markt gebracht. Bekijk op onze website bij 'overige' ook eens onze robuuste betonnen statafels en de schaaktafel.
Vanaf januari 2015 leveren we ook een tafelvoetbalspel van beton.

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 28-01-2016
  • Bekeken: 815 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden