Dealzone.nl heeft al 21139 advertenties!

Aangeboden: Ri&e, rie, ri en e, ri & e, risico inventarisatie, risico inventarisatie en evaluatie

Kenmerken:

Omschrijving:

Ri&eOfferte aanvragen voor de ri & e
De veiligheid en gezondheid van uw werknemers is een belangrijk onderdeel van een bedrijfsplanning. Sterker nog, u bent als werkgever verplicht om een risico inventarisatie en evaluatie uit te laten voeren. Hiermee kunnen de gezondheid en veiligheid van werknemers bevorderd worden. Een arbodienst of arbodeskundige kan deze inventarisatie uitvoeren. Er kan dan gekeken worden of er onderdelen van het werk of bedrijf zijn die ongezond of gevaarlijk zijn. Als er risico's worden geconstateerd, dan is het aan het bedrijf waar de rie heeft plaatsgevonden, om actie te ondernemen. Dit moet in een Plan Van Aanpak worden omschreven. Zoals u ziet is een ri en e feitelijk onmisbaar voor een bedrijf.
Lees Meer

Ri & en e offerte aanvragenOp Rieofferte.nu kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een ri&e. Deze rie wordt dan uitgevoerd door Arbode Consultancy. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alles dat met veiligheid op de werkvloer te maken heeft. We zijn een onafhankelijk, landelijk werkend adviesorgaan dat niet alleen advies geeft, maar ook trainingen op het gebied van veiligheid kan verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor detachering van gecertificeerd personeel. Onze professionals staan voor u klaar om een rie uit te voeren en hierna een deskundig oordeel te vellen. 
Meer over ri en eOp onze website ziet u een formulier staan waarbij u uw gegevens in kunt vullen. Denk daarbij onder andere aan de grootte van uw bedrijf en het aantal werknemers dat u in dienst heeft. Aan de hand van deze informatie maken we een offerte voor uw ri & e. Deze sturen we u binnen 48 uur terug, waarna u kunt bekijken of deze op uw wensen aansluit. Bij ons bent u er zeker van dat de evaluatie grondig gebeurt en dat deze door professionele mensen wordt uitgevoerd. Vul daarom vandaag nog het formulier in als u een offerte wilt ontvangen.

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 14-01-2016
  • Bekeken: 824 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden