Dealzone.nl heeft al 21144 advertenties!

Aangeboden: verschillende soorten bedankjes voor uw huwelijk

Kenmerken:

Omschrijving:

Jullie gaan bijna trouwen, eindelijk is het zo ver! Jullie moeten veel dingen organiseren en regelen voor jullie huwelijk. Daarom is het fijn om vrienden en familie om jullie heen te hebben die jullie willen helpen. Dat waarderen jullie natuurlijk en om dat te laten blijken, kunnen jullie kiezen voor verschillende bedankjes voor uw huwelijk. Je kunt kiezen voor:

- eetbare bedankjes, je kunt denken aan een gevuld hartblikje of een mintrolletje met een eigen ontworpen verpakking. Ook is er de mogelijkheid om jullie eigen trouwdatum en/of naam op de chocoladereep te zetten, hoe leuk is dat?

- voor de creatievelingen is er de mogelijkheid een eigen gemaakt bedankje te geven, zoals een sticker met een eigen tekst gecombineerd met een bedankpotje, met een bijzondere inhoud.

- non food bedankjes. Hierbij kun je denken aan een houten of papieren waaier voor als het een warme huwelijksdag is, een sleutelhanger met eigen tekst, een bewaardoosje of speelkaarten in de vorm van een hart.

- Een waardevol cadeau. Dit zou je mee kunnen geven aan de ceremoniemeester. Zij hebben er alles aan gedaan om de huwelijksdag te maken tot een perfecte, onvergetelijke dag. Om die reden kun je ze natuurlijk wel een iets groter cadeau schenken, zoals mooie manchetknopen.

Deze bedankjes voor uw huwelijk zijn erg populair en worden dan ook zeer gewaardeerd door de gasten. Zo heeft weddingdeco een ruim assortiment en staan alle bedankjes van weddingdeco natuurlijk in het teken van jullie huwelijk.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 14-01-2016
  • Bekeken: 939 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden