Dealzone.nl heeft al 21144 advertenties!

Aangeboden: Partyschip

Omschrijving:

Honderd keuzen in verschillende soorten partyschepen voor elk feestje een andere locatie en een ander partyschip. Dat is snel gezegd wat Partybootverhuur doet. Partybootverhuur verhuurt, zoals de naam u waarschijnlijk al doet vermoeden, partyschepen. Met ons aanbod van honderd verschillende partyschepen zijn wij één van de grootste van Nederland. 

Iedere lokaties is anders

Ieder partyschip heeft zo zijn eigen unieke locatie met een andere eigenschap. Zo kunt u kiezen uit de grote steden als Amster dam en Rotterdam maar ook uit de minder grote steden zoals Zwolle en Kampen hebben ieder hun eigen aanlegplaats voor een Partyboot. 

Zo kunt u de Catamaran Castle voor 80 tot 600 personnen vinden in Rotterdam. Een uniek boot die u bijvoorbeeld vier uur kan huren om daar mee vervolgens een prachtig tochtje te maken door de Rotterdamse Havens. Of wilt u liever een rondvaar rond het eiland IJsselmonde, langs de Brienenoordbrug naar Kinderdijk. U heeft zelf de keuze uit veel verschillende vaarroutes. Dat is niet alleen bij deze specifieke boot maar ook bij de andere partyschepen. 

Of vind u de Barcalona het evenementenschip erg mooi. Deze kan overal in Nederland varen en biedt geweldige plaats voor een spetterend feest, bedrijfetentje, of bijv. een productpresentatie. 

Voor ieder feestje een ander Partyschip

Er zijn verschillende feestjes die leuk zijn om te vieren op een partyschip zo zijn er trouwfeesten, verjaardagen, jubileums, personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Ieder partyschip heeft de mogelijkheid voor het bouwen van ieder feestje. Maar sommige zijnnet iets beter geschikt voor bijvoorbeeld een trouwfeest of juist voor een verjaardag. Of wilt u tochliever een partyboot? 

Zo kunt u bijvoorbeeldde Bounty nemen, een prachtig zeilschip die u kanvinden in de haven van Bataviastad dat vlakbij Lelystad ligt. Dit schip is helemaal perfect om op te trouwen vanwege het romantische bovendek. Waar de trouwfoto's kunnen haastnietmooier kunnen en vooral wanneerhetmooi wer is op dit prachtige partyschip.  

Heeft u voorbeelden van een leuk feestje of een vraag over de verschillende soorten boten. Neem gerust contact met ons op.

Informatie

  • Prijs: € 0,00
    Bieden toegestaan
  • Geplaatst op: 19-11-2015
  • Bekeken: 871 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden