Dealzone.nl heeft al 21142 advertenties!

Aangeboden: Uw eigen onderneming starten Alle Hulp aan Huis

Omschrijving:

Altijd al voor uzelf willen beginnen, dan is hier uw kans! Alle Hulp aan huis biedt u een sterk franchiseconcept voor (zoals de naam al een beetje zegt) Hulp aan Huis.

Uw taken zijn uiterst divers en zeer gevarieerd, u helpt zowel oudere mensen als mensen tussen de 30 en 45 jaar die beide werken en weinig tijd of zin hebben om thuis nog veel te doen.

U biedt van schoonmaaksters tot tuinman en van kapster tot stukadoor aan. U regelt, bezoekt de klant en kan ook zelf uitvoeren. Wij van Alle Hulp aan Huis zijn op zoek naar gedreven mensen die houden van hard werken onder een zeer  gevarieerde Franchiseformule.

Wat doet Alle hulp aan huis ?

We hebben een groot verscheidenheid aan diensten die wij onze klanten aanbieden. Van

schoonmaaksters tot aan verhuizers, van behangers tot aan diëtisten.

De doelgroep is zeer breed te noemen, mensen van jong tot oud en van arm tot rijk behoren tot onze doelgroep.

Kijk eens op onze site over het hoe en wat van alle hulp aan huis.

Werken vanuit huis

U kunt uw werk gewoon vanuit huis uitvoeren. Het enige wat u natuurlijk nodig heeft is een computer, printer en internet. U krijgt van ons bijna alles wat u nodig heeft voor de uitvoering en bedrijfsvoering.

Ondersteuning

U werkt uiteraard als zelfstandige, maar zeker niet alleen. Alle Hulp aan Huis biedt u uitstekende begeleiding, marketing, ondersteuning en de mogelijkheid om u uw eigen onderneming te laten groeien en bloeien.

Welke regio's

Wij zoeken Franchisenemers voor heel Nederland. Of u nu in een grote stad woont of in een kleiner gebied maakt niet uit. Een regio dient minimaal 10.000 inwoners te bevatten om een minimale inkomsten te kunnen creëren. Dus woont u in een dorp van bijvoorbeeld 5.000 inwoners, dan kan vaak het naastgelegen dorp ook erbij worden betrokken.

Verdiensten

De verdiensten zijn uiteraard afhankelijk van uw eigen inzet. Wij zullen er alles aan doen wat wij kunnen om uw onderneming tot een succes te maken. Samen werken we ernaar dat u van een goed salaris kunt gaan genieten.

Waarom Alle hulp aan huis

Onze formule is anders dan andere thuisaanbieders en onze service gaat verder waar andere

stoppen. Daarbij kun je heel goed samenwerken met andere regio's waardoor je kosten kunt besparen.

Alle Hulp aan Huis biedt u zeer veel mogelijkheden, vrijheden en de kans om iets leuks op te bouwen.

Samenwerken

Naast samenwerking met naastgelegen regio's is de samenwerking met de Franchisegever ook heel

erg groot. U staat er nooit alleen voor !

Kennis en ervaring

Als Franchisenemer van Alle hulp aan huis geniet u van veel kennis, kunde en ervaring. Tevens wordt

er door regelmatig samen te komen onderling ook kennis en ervaringen uitgewisseld.

Diensten bij de start

Alle hulp aan Huis heeft momenteel zo’n 16-17 diensten waar klanten regionaal gebruik van kunnen maken. Dit is bij een nieuwe start vaak net even teveel en samen met u bekijken we welke diensten u bij de start kunt opzetten. In de meeste gevallen wordt er gestart met ongeveer 10 diensten, maar binnen een half jaar kunt u dit uitbreiden tot het gehele aanbod.

Investering

Wanneer u een bedrijf start zitten daar altijd wel enige investeringskosten aan vast. Ook bij het aangaan van deze Franchise dient u rekening te houden dat u wel wat moet investeren. We hebben getracht rekening te houden met de hoogte, maar gaat u ervan uit dat u wel een bedrag nodig heeft tussen de € 2.000,- en 5.000,-.

Interesse gewekt ?

Wanneer u interesse heeft, kunt u informatie opvragen via het reageren via de mail op deze advertentie of u kunt ons bellen.

Geef uw naam, woonplaats en telefoonnummer en wij zullen u een document mailen met uitgebreide informatie. Hierna bestaat een mogelijkheid om een eerste afspraak te maken.

Informatie

  • Gratis
  • Geplaatst op: 29-07-2015
  • Bekeken: 1013 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden