Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Hartvormige kapstok van steigerhout | Ophanghart voor kinderen

Omschrijving:

Dit prachtige houten ophang hart van steigerhout is voorzien van diverse haakjes om allerlei leuke spulletjes aan op te hangen. Super stoer bij je bureau of in de gang maar, staat ook geweldig in de kinderkamer.

Dit houten ophang hart is 100 x 90.

Het ophanghart is ook super leuk samen met een van de onze kinderstoeltjes! Deze stoeltjes hebben wij in 6 leuke kleuren! Deze stoere stevige kinderstoeltjes zijn van hoogwaardige kwaliteit. De stoeltjes zijn gemaakt van hardhout. Naast dat staan de stoeltjes natuurlijk ook hartstikke leuk in bijvoorbeeld in combinatie met het ophang hart in de kinderkamer maar zelfs in de woonkamer zal deze set niet misstaan!

De stoeltjes zijn er in 6 vrolijke kleuren voor ieder wat wils! De verschillende kleuren stoelen zijn leuk te combineren. Ze staan ook leuk in combinatie met de een tafeltje van steigerhout. Hierdoor heb je een leuke set die zowel in de kinderkamer als in de woonkamer kan staan!

Deze kinderstoeltjes kosten € 34.50 per stuk

Kijk voor meer houten producten en kindermeubels op de site van Van Leyen Hout

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u ons telefonisch bereiken op:036-5290641 maar u kunt altijd een kijkje nemen in onze showroom in Almere

Houten kapstok, steigerhouten kapstok, ophanghart, hartvormige kapstok, stoere kapstok, kinderstoeltjes, kinderstoelen, houten kinderstoelen, gekleurde kinderstoeltjes, kinderstoeltjes, kinderstoelen in Almere, stoelen voor kinderen, meubels voor kinderen, kindermeubels, meubels voor kids, kindermeubels in Almere, kindermeubeltjes, steigerhouten kindermeubels, steigerhouten kindermeubels

Informatie

  • Prijs: € 90,00
    Bieden toegestaan
  • Geplaatst op: 30-06-2015
  • Bekeken: 926 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden